Zalencentrum Spalink

Bij zalencentrum Spalink ben je welkom om alle feestjes, die u vieren wilt te vieren. Het bruin café is een gezellige plek om even bij te praten en een hapje te eten. Je hoeft niet te reserveren, alleen vol = vol.

In de grote zaal van zalencentrum Spalink kunnen ruim 400 mensen uit hun dak gaan. De zaal is voorzien van een klein podium waar de muziek op kan staan. Ook voor kleinere feestjes is het een perfecte plek. Door middel van verschuifbare schotten, wordt het altijd een gezellig feest.

De Kegelbaan is de plek bij uitstek voor kleinere feestjes tot 50 man. Er is altijd een gezellige sfeer en er kan uiteraard worden gekegeld. Ook is het mogelijk om op de kegelbaan kruisboog te schieten.

En natuurlijk kan er ook heerlijk gegeten worden. De Barbeque zaal is een oude schuur die is opgebouwd tot een gezellige eetplek. Op twee grote barbecues kan het vlees worden klaargemaakt.

In de zomermaanden is paintballen altijd zeer in trek. Gestoken in overal en oude schoenen, bril op, geweer in de handen en schieten maar!

Of bekijk de website spalink.nl/

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag 09:00 - 19:00

contactinformatie

 

Koelenbeekweg 10
7678TP Geesteren

0546-681338

Tip je vrienden

facebook twitter