IJsboerderij de Bölte

Het ijs van de Bölte wordt uit puur natuurlijke ingrediënten samengesteld en bestaat uit ruim 500 smaken! Het ijs wordt elke dag weer vers bereid en alleen met vruchten, groenten en ingrediënten uit het seizoen.

De weg naar IJsboerderij de Bölte is al een feestje op zich. Een paar meter buiten het fietsnetwerk en aan het wandelnetwerk ligt de rustieke ijssalon van ijsboer Frans. Met ruim 500 verschillende soorten in zijn assortiment zijn er vaak bijzonder smaken te vinden in zijn vitrine. 24 smaken wisselen zich tijdens de zomer constant af. Niet alleen een aardbei-ijsje (met aardbeien van de nabijgelegen fruitboerderij) of een streekgebonden Sagen-ijsje komen voorbij, ook het Twentse Grolsch-bier is als bolletje te verkrijgen.

IJsboer Frans geeft aan uitsluitend met eerlijke en natuurlijke producten te werken, het liefst streekgebonden. Kijk voor het hele verhaal eens op https://www.youtube.com/watch?v=qae8TP4mz8U

Niet alleen tijdens een fiets- of wandeltocht kun je een ijsje meepikken. De verschillende smaken zijn ook te koop in halve- en literbakken. Om een feest helemaal compleet te maken zijn er zelfs feestelijk gedecoreerde ijstaarten te bestellen.. in bijna iedere smaak die je kunt bedenken.

Een ijsje van IJsboerderij de Bölte kun je ook cadeau geven met één van de cadeaubonnen. Deze zijn in de salon of telefonisch te bestellen.

Of bekijk de website www.debolte.nl

Openingstijden

Van 1 april tot 1 november geopend van 10.00 uur tot zonsondergang.


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter