Wellnessboerderij De Kroesweffer

De Kroesweffer is de plek om even helemaal tot rust te komen, te ontspannen en te genieten van de wellness en de behandelingen die met aandacht & liefde worden gegeven.

Gelegen in Vasse, in het mooiste stukje van Twente vindt je Wellnessboerderij De Kroesweffer. Een heerlijke plek waar Mieke en haar team ervoor zorgen dat je de tijd kan vergeten, offline kan gaan, buitengewoon kan ontspannen en eindelijk op adem kan komen.

Verwennen is hun vak! Met kleinschalige en persoonlijke aandacht voor iedereen voelt het bij deze wellnessboerderij alsof je thuiskomt en onder een warm dekentje kan wegkruipen. Kom alleen langs met je vriend of vriendin, of huur zelfs de hele boerderij af met je eigen groep. Er zijn verschillende arrangementen te boeken. Van een Magnesium Boost tot en met Beauty & Bite (geniet tijdens het ontspannen van heerlijke zoete & hartige hapjes!) of van een Moeder-dochter arrangement tot een speciaal arrangement voor mannen: er is genoeg keus. Daarnaast zijn er sauna's, een stoomcabines, een prachtige groene tuin mét jacuzzi met een fenomenaal uitzicht en maken de historische elementen van de oude boerderij het helemaal af.

Gun jezelf zo'n heerlijke behandeling en een moment voor jezelf en kom helemaal relaxt weer thuis!

Of bekijk de website dekroesweffer.nl/

Openingstijden

maandag 09:00 - 21:00
dinsdag 09:00 - 21:00
woensdag 09:00 - 21:00
donderdag 09:00 - 21:00
vrijdag 09:00 - 21:00
zaterdag 09:00 - 18:00
zondag

Zondags op afspraak bij minimaal 4 personen!

Altijd dient er vooraf gereserveerd te worden!


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter