Kampeerterrein De Tutenberg

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Kampeerterrein De Tutenberg: "Waar men nog tijd neemt voor elkaar en waar kamperen nog gewoon kamperen is"!

Kampeerterrein de Tutenberg is een rustige gemoedelijke natuurcamping. Vanaf de Tutenberg kunt u heerlijk fietsen en wandelen naar onder andere het Springendal en het Dal van de Mosbeek. Het kampeerterrein ligt aan de bosrand van de Tutenberg net buiten de bebouwde kom van Vasse. Op een paar kilometer afstand liggen het koopcentrum Tubbergen en het idyllische Ootmarsum. Kortom een kampeerterrein: Waar men nog tijd heeft voor elkaar en waar kamperen nog gewoon kamperen is.

Faciliteiten: * 't Losse Hoes: slechtweervoorziening waar gratis Wifi, boeken, spellen, fiets en wandelroutes aanwezig zijn * 't fietsenhok: een afgesloten fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen en leenfietsen * boodschappenservices * zwembad en peuterbad * kleine speeltuin * aparte invaliden toilet ruimte * was en droog machine * honden toegestaan

Locatie: * bosrijk * heuvels * heide * Twents coulissen landschap

Of bekijk de website www.detutenberg.nl

Openingstijden

1 april - 30 oktober


contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • (Indoor) speeltuin
  • Outdoor Zwembad

Tip je vrienden

facebook twitter