Herterij Twente

Boerderij met edelherten. Er zijn 3 appartementen in een apart gebouw. De boerderij is beschikbaar voor kinderfeestjes, workshops, vergaderingen enz. We organiseren excursies, rondleidingen; startpunt van wandeltochten en fietstochten. Streekproducten verkrijgbaar.

De Herterij Twente is een unieke boerderij met edelherten

Bed & breakfast heet in Twente "STIE-EN-STOET" en dit staat garant voor een goed Twents onderkomen (stie) en een degelijk ontbijt (stoet=brood). Geniet van de vrijheid en rust op het platteland.

Een heerlijk comfortabel huisje is uw uitvalsbasis voor uitstapjes in Ootmarsum en de rest van Twente en Duitsland. In 2004 is een oude schuur gesloopt en zijn op die plek vakantieappartementen in dezelfde stijl opgebouwd met drie geschakelde woningen. Ieder met z’n eigen kleur, Rood, Wit en Blauw. Deze kleuren komen op speelse wijze terug in bijvoorbeeld de sleutelhangers, wasknijpers, “naam”bordjes en sfeervolle accessoires.

Kinderen kunnen zich vermaken op de trampoline en met de spelletjes op de deel. En natuurlijk vinden ze het prachtig om de edelherten te voeren. Op het speelveld staat een speelhuisje voor de allerkleinsten, een voetbalgoal voor groot en klein en een tafeltennistafel. Tot ziens op Herterij Twente!

Faciliteiten

De drie appartementen zijn ondergebracht in één gebouw. Ze zijn ingedeeld met een woonkamer, keuken, aparte slaapkamer met 2- persoonsbed, douche/wc en ruim overdekt terras. Ze zijn geschikt voor 2 tot 4 pers. De appartementen zijn voorzien van cv, tv met sateliet ontvangst, keukenblok met magnetron en koelkast.

Uw verblijf op Herterij Twente is zeer bijzonder door de aanwezigheid van edelherten. - Vele fiets- en wandelmogelijkheden. - Paardenstalling aanwezig.

U vindt er verschillende artikelen en decoratie in landelijke stijl. Daarnaast vind u er ook het Twentse edelhertenvlees, hertenbiefstuk, braadvlees, rugfilet, gehakt, haas, stoofvlees en sukade.

Ook zijn er verschillende boeken te koop in het winkeltje. Boerenmagie , 'als ik voor de lopen sta' van Frans Hendriksen en meerdere boeken van Jan Bornebroek zijn enkele voorbeelden.

Het winkeltje is elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend.

Op zoek naar een leuke invulling voor een gezellige middag met vrienden of familie?

Bij de Herterij verzorgen wij heerlijke high tea's. Geniet op de deel van diverse zoete en hartige lekkernijen. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op ons ruime terras met gezellig plattelandsallure.

We verzorgen high tea's van vrijdag tot en met zondag. Graag reserveren!

Contact

Adres
Meijersweg 8
7678 SH Geesteren
Telefoon
0546-631558
Online
www.herterijtwente.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook