Hotel Mössems

Een comfortabele kleinschalig hotel, waarin maximaal 10 personen kunnen verblijven verdeeld over 4 aparte kamers. De kamers van Mössems zijn gevestigd in een, in oude stijl herbouwde graanschuur. Naast de vier modern ingerichte boerderijkamers is in deze graanschuur ook een theeschenkerij gevestigd.

Ruiken, Proeven, Voelen, Zien, actief en passief genieten van Twente Alle facetten van schitterend Twente beleven met al uw zintuigen; dat is Twentenieren.

Waar kan dat beter dan bij Mössems? In dit kleinschalige hotel met aandacht voor oude tradities, waarden en met oog voor alle moderne gemakken. In het typische maten- en flierenlandschap tussen Denekamp en Lattrop heeft de familie Roepe tegenover het oude boerenerf een eigentijdse B&B gebouwd in de stijl van de oude graanschuur die hier ooit stond.

Deze accommodatie is volledig rolstoel/rollator vriendelijk ingericht, zowel voor wat betreft de algemene ruimtes als met name voor de vier modern ingerichte boerderijkamers. De kamers bevinden zich op de eerste verdieping en begane grond. Elke kamer is voorzien van bedden, televisie, Wifi, een gezellig zitje en een eigen badkamer. Elke kamer heeft een eigen naam die refereert aan de historie van het boerenerf en de geschiedenis van de lommerrijke omgeving.

De Rogge kamer

Deze kamer telt twee verdiepingen en is het pronkstuk van de B&B. Op de begane grond bevinden zich de badkamer en het slaapgedeelte. De verdieping is een ruime woonkamer waar extra logeerbedden geplaatst kunnen worden. U bereikt de verdieping via een trap en u kunt door de dakramen genieten van een magistraal uitzicht. De Roggekamer is uitstekend geschikt voor gezinnen met kleine kinderen ( max. 4 personen )

De Tarwe kamer

De Tarwe kamer bevindt zich op de verdieping. U bereikt deze vanuit de hal via de karakteristieke, brede trap. Ruim van opzet, ademt de Tarwe Kamer een unieke sfeer uit die wordt benadrukt door het prachtige uitzicht, dat u ook hier via de dakramen zal boeien. Een gezellige zithoek maakt de Tarwe Kamer tot een sfeerrijk onderdeel van de B&B.( max. 2 personen)

Gerst & Haver kamer

Op de begane grond bevinden zich aan de Oostzijde de overige twee boerderijkamers: de Gerst Kamer en de Haver Kamer. Elk van beiden biedt ruimte aan maximaal 2 personen. Je kunt genieten van het prachtige uitzicht dat oogt als een schilderachtig vergezicht. Bovendien heb je vanuit deze kamer(s) direct toegang tot het terras.

Theeschenkerij

Mössems herbergt ook een authentieke theeschenkerij. Deze staat bekend om haar diverse theesoorten van verse kruiden. Ze hechten hier daarom ook waarde aan kwaliteit. De high tea bij Mössems kent een verrassende variatie waarbij prijs en kwaliteit in een goede verhouding staat. Er is volop gelegenheid om op het terras of binnen ontspannen te genieten van een heerlijke kop thee of koffie met lekkers. Ze verzorgen op afspraak High Tea’s en Afternoon Tea’s met hartige en zoete lekkernijen.

Wilt je thuis verder kunnen genieten van onze lekkere thee? Koop dan hier jouw thee naar keuze!

Of bekijk de website mossems.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter