Camping Dal van de Mosbeek

Het "Erve Nejhoes" is een eeuwenoud familiebedrijf, gelegen in het dal van de Mosbeek en sinds mensenheugenis in handen van de familie Nijhuis. In het verleden bezat de familie Nijhuis uitsluitend een melkveebedrijf.

Ongeveer 15 jaar geleden besloten Jan en Agnes Nijhuis, samen met hun vier kinderen de eigenaren van het bedrijf, om er tevens een recreatietak bij te nemen. Naast de boerderij werd een stuk weiland omgetoverd tot minicamping van ruim 20 staanplaatsen. Al gauw werd duidelijk dat deze stap niet voor niets was geweest.

De camping liep goed en werd steeds vaker geboekt. Het werd snel duidelijk dat de gasten graag naar "Erve Nejhoes" kwamen. Mede met het oog op de toekomst heeft de familie enkele jaren geleden besloten om te stoppen met de melkveehouderij en zich volledig te gaan richten op het toerisme en de recreatie.

Voorzieningen

Camping 'Dal van de Mosbeek' is voorzien van 132 luxe comfortplaatsen van 120 m² tot 140 m². Iedere plaats heeft een eigen tappunt van water met afvoer, elektriciteit van 6 tot 16 Ampére en CAI-aansluiting. Daarnaast is er de mogelijkheid gebruik te maken van supersnel draadloos internet.

De camping is voorzien van een ultra modern sanitairgebouw met onder andere vloerverwarming, ruime (familie) douches, was- en toiletvoorzieningen, babywasruimte, wasserette met wasmachines en droger en een stortpunt voor het chemisch toilet. Uiteraard is er gedacht aan de mindervalide kampeerder. Speciaal voor hen is er een aparte toilet- en wasgelegenheid. Het is ook mogelijk om jouw eigen paard mee te nemen naar de camping, zodat je de mooiste buitenritten door Twente kan maken gewoon op jouw eigen paard.

De camping is door de vele verharde parkeerplekken uitermate geschikt voor campers. Daarnaast is er een speciale camperplaats gerealiseerd, met onder andere een stortplaats voor het afvalwater, het reinigen van de afvalwatertank en het vullen van de watertank.

Om het de kinderen zo goed mogelijk naar hun zin te maken zijn er tal van speeltoestellen, skelters, trampolines, een sportveldje en een dierwijde met pony's, schapen, geitjes en konijnen.

Of bekijk de website dalvandemosbeek.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter