Erve de Liskoel

In het mooie groene Twentse land in de omgeving van Vasse en Tubbergen staat de vakantiewoning "Erve de Liskoel".

In deze rustige omgeving is genoeg ruimte om te ontspannen, al is het door te fietsen op één van de vele rustieke fietsroutes en te wandelen op de glooiende wandelpaden in de bosrijke omgeving van Vasse, Tubbergen en Ootmarsum.

Nabij gelegen steden als Oldenzaal, Ootmarsum en Denekamp bieden u volop interessante bezienswaardigheden en laten u proeven van de Twentse gastvrijheid.

Ruime luxe vrijstaande recreatiewoning voor 6 personen. De vakantiewoning is gelegen aan de voet van de Tutenberg en Braamberg midden in een bosrijke omgeving. De smaakvolle inrichting is van alle comfort en luxe voorzien. Een terras met uitzicht over het glooiende Twentsche landschap laat u volledig tot rust komen. Het naast de woning gelegen romantisch restaurant "De Liskoel" behoort toe aan dezelfde eigenaar, tevens chef-kok. U krijgt 10% korting op alle gerechten als u in de vakantiewoning verblijft. U kunt hier à la carte eten of in overleg een menu afspreken. Geopend van woensdag t/m zondag. Bij aankomst staat er koffie met luxe huisgemaakt gebak voor u klaar.

Of bekijk de website www.ervedeliskoel.nl/

contactinformatie

 

Tutenbergweg 1
7661 RB Vasse

0541-680253

Tip je vrienden

facebook twitter