B & B / Vakantiewoning "Mooi zo Logeren"

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Onbekommerd genieten in Twente? Je voelt je thuis op vakantie bij Bed and Breakfast/Vakantiehuis "Mooi zo logeren". Deze locatie is geclassificeerd met 5 tulpen, de hoogste classificatie binnen B & B Nederland.

Beleef de rust, de natuur en het Twentse leven in het zeer volledig en sfeervol ingerichte tuinhuis (geschikt voor 6 personen) of appartement (geschikt voor 2 personen) in het dorpje Reutum (5 kilometer van het kunststadje Ootmarsum).

Als gast van ‘Mooi zo logeren’ ben je even ‘eigenaar’ van het unieke, vrijstaande tuinhuis met prachtige veranda, of een gelijkvloers appartement met eigen tuin en terras - van waaruit u ’s avonds de zon ziet ondergaan. Ook voor een gezin met kinderen is er in eigen tuin en in de nabije omgeving volop vertier.

Lekker wandelen, fietsen of een autotochtje maken? ‘Mooi zo logeren’ is een uitstekend startpunt. Het natuurgebied “Het Springendal” ligt op een steenworp afstand en biedt weidse uitzichten. Fietstochten leiden u langs houtwallen, (water)molens, landgoederen en de eeuwenoude “Kroezeboom”.

Al deze ingrediënten én de Twentse GASTVRIJHEID zorgen voor een onvergetelijk verblijf! Wilt u meer weten? Zie de website voor contactgegevens en tarieven.

Of bekijk de website www.mooizologeren.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • Gratis Wifi
Voorzieningen kamer
  • Keuken
  • Televisie
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter