B & B Sagenland

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

B & B "Sagenland" ligt in Noordoost-Twente, te midden van karakteristieke heidevelden, bossen en weiden, net buiten het kerkdorp Harbrinkhoek.

Goodgoan!

Iedereen heeft van tijd tot tijd behoefte om er even lekker tussen uit te gaan. Een paar dagen in een rustige omgeving, waar je volop kunt genieten van al het goede in het leven. Lekker fietsen of wandelen in de natuur, naar muziek luisteren, eindelijk weer eens een spannend boek lezen, lekker eten ....

Je ontmoet gastvrije mensen, krijgt een vriendelijke begroeting, gewoon op straat of tijdens een wandeling door het rijke coulisselandschap. Je ontdekt avontuurlijke geschiedenissen, mythen en sagen.

Hier doen de Sagen en Legenden al eeuwenlang de ronde. Niet voor niets heet deze streek Twenteland-Sagenland. B & B Sagenland noemt zich met recht een bijzondere locatie, waar je in de sfeer van eeuwenoude Sagen en oprechte ‘Twentse gastvriej' kunt genieten van een onvergetelijk verblijf.

Je bent hier meer dan welkom! B & B Sagenland ligt bij het natuur- en wandelgebied Het Hondeven. De kamers zijn zodanig ingericht, dat zij doen denken aan de Sages van het Twentse platteland. Eén kamer met terras bevindt op begane grond.

Er is een eigen parkeerplaats. Tevens zijn er enkele camperstandplaatsen.

Of bekijk de website www.benb-sagenland.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • Honden toegestaan
  • Parkeerplaats aanwezig

Tip je vrienden

facebook twitter