De Boderie

De Boderie is van vele markten thuis. Ontspannen overnachten en heerlijk ontbijten in de prachtige natuur van Twente.

Er zijn meerdere mogelijkheden om er te overnachten: bed and breakfast, logies/ ontbijt, minicamping en bedstays.

B&B 'De Boderie'

Vanaf Pasen 2019 is de vernieuwde B&B geopend namelijk; Erve Buter, Erve 't Hanhof en Erve Haselbekke. 2 x een 2-persoonskamer en in Erve Buter ook nog een extra stapelbed.

Bedstays

Wil je graag voor een leuk prijsje overnachten en vind je niet al teveel luxe geen probleem? Dan ben je bij De Boderie aan het goede adres! Lekker rustig, maar toch dichtbij de stad. Met of zonder ontbijt, voor één nacht, weekend, midweek of week.

Kamperen

De Boderie heeft 12 kampeerplaatsen , gelegen in het mooie Twentse landschap. Geniet 's avonds van een ondergaande zon. In het sanitairgebouw heeft u de beschikking over 3 douches met vloerverwarming, 2 wastafels, 3 wc's en 2 buitenbakken om af te wassen. Voor de kleintjes hebben we een babybadje en aankleedkussen. Ook staat er een wasmachine, deze kan tegen betaling van 3,00 euro worden gebruikt.

De Boderie ligt net buiten Almelo aan de recreatieve Poort van het Nationaal Landschap Noordoost Twente. Hier vindt je ook het het infocentrum van het Nationaal Landschap Noordoost Twente. Bezoekers treffen hier informatie over de streek en mooie fiets- en wandelroutes aan, waarvan de Boderie het startpunt is.

In 2009 was De Boderie genomineerd voor landelijke titel VeKaBo-logeerbedrijf 2009. Dit is een teken, dat gasten zich er thuis voelen.

Brochure van samenwerkende toeristische ondernemers "Rond 'n Pook, Albergen".

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Wifi
  • Gratis Wifi
Voorzieningen B&B kamer
  • Eigen badkamer
  • Koffie/Thee faciliteiten
  • Televisie

Tip je vrienden

facebook twitter