De Snieder SVR

De mooie plek rond de boerderij willen de eigenaren graag delen met mensen, die van het buitenleven willen genieten. De camping is voor jong en oud en uiterst kindvriendelijk, met speeltoestel, shelters, pony-rijden, kampvuur stoken.

In het dorp Vasse op 10 minuten fietsen vindt u een supermarkt met groente en vlees afdeling, bank en postagentschap, en goede restaurants en eetcafés.

Geen tent, caravan of ander kampeermiddel? En u wilt toch genieten van een zorgeloze campingvakantie. Bij Camping de Snieder kunt u enkele complete wooneenheden van 2 tot 8 personen huren.

Deze wooneenheden bestaan uit een gezellige woonkamer met keuken en 2 slaapkamers á 4 personen. De wooneenheden zijn voorzien van sanitair en centraal verwarmd.

Camping de Snieder gaat open met Pasen en naar een oude Twentse traditie wordt er een paasvuur op de camping aangestoken. Waarbij een gekookt ei en iets onder de kurk niet mag ontbreken.

Vakantiewoningen & lodges

Midden in de mooie natuur van nationaal Landschap Noord-Oost Twente in Mander in de omgeving van Vasse staat het boerderijhuis Erve Snieder.

De Erve Snieder Boerderij Vakantiehuizen is zeer geschikt voor familiereünies, vriendenweekenden, weekendje weg en andere gelegenheden. met ongeveer dertig slaapplaatsen. Eventueel kunnen er stretchbedden bijgeplaatst worden. Er is een gezellige zitruimte en veel privacy. Het boerderijhuis is voorzien van centrale verwarming, douche en toilet. Men kan gebruik maken van de houtgestookte hottub in de vrije natuur. Verder is er een grote barbecue om heerlijke maaltijden te bereiden. Buiten is een kampvuurplaats aanwezig.

Of bekijk de website www.ervesnieder.nl/

Openingstijden

Camping de Snieder gaat open met Pasen.


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter