Het Rusttheater

Wat een unieke plek: Het Rusttheater. Hier voeden ze mensen zowel fysiek als mentaal met mooie programma’s in een fijne, huiselijke setting. Ook kun je hier ruimtes huren om te trainen of coachingsgesprekken te voeren (of zelf te ondergaan).

Het Rusttheater leent zich enorm voor het terugkeren naar jezelf. De prikkelarme omgeving is fijn, de boerderij zelf is authentiek en bijzonder comfortabel ingericht. Je voelt je hier direct na binnenkomst thuis!

Als onze gast vinden ze het fijn dat je je de locatie eigen maakt. Uiteraard staan koffie en thee voor je klaar. Naast het verschillende trainingsaanbod dat we samen met professionals aanbieden, is het ook fijn om met jezelf aan de slag te gaan op fysiek gebied.

Naast het verschillende trainingsaanbod dat we samen met professionals aanbieden, is het ook fijn om met jezelf aan de slag te gaan op fysiek gebied. Waaronder coaching, yoga, massage of voedingsconsulent. Voor de diverse ruimtes zijn natuurlijk ook andere toepassingen denkbaar. Denk aan:

  • Individuele coaching
  • Flex-werken (alleen of samen)
  • Cursussen/Trainingen
  • Familiebijeenkomst
  • Netwerkborrel

Vergaderruimten

Het Rusttheater als geheel is een fijne locatie om met je team een vergadering of brainstorm in te organiseren.

Trap gezamenlijk af in de riante ontmoetingsruimte waar de sfeer warm en informeel aanvoelt.Hierna kun je in subgroepjes uiteen gaan in de diverse ruimtes òf in de loungebanken van de ontmoetingsruimte 'anders' leren kijken. De open haard lekker op de achtergrond aan.

Spreekruimten

Het Rusttheater heeft verschillende ruimtes die afzonderlijk voor kleinere groepjes gehuurd kunnen worden. Denk aan coachingsgesprekken.

Ook flexwerken kan hier buitengewoon goed. De wifi is goed geschikt en de boerderij beschikt over de faciliteiten die je nodig hebt. Vooraf reserveren of even bellen/appen is slim. Wij kunnen je dan snel vertellen of de ruimte(n) beschikbaar zijn.

Eten en drinken

Het Rusttheater beschikt over een keuken voorzien van alle gemakken; koelkast, inductie-kookplaat (pannen); blender maar ook koffie(cups)machine en een quooker.

In de ontmoetingsruimte is een bar aanwezig. De boerderij is als geheel te huren op basis van zelfvoorziening, maar ook kunnen wij regelen dat de lunch of avondmaaltijd door een extern cateringbedrijf wordt verzorgd. Ook voor een borrel of bedrijfs-/familiefeest kunnen we de hapjes verzorgen.

Camp Silver

Vanaf 1 juli 2020 staan de acht prachtige Airstreams op het terrein van Het Rusttheater in Reutum. Reutum is één van de negen kerkdorpen van de Gemeente Tubbergen dat gelegen is in het prachtige coulissenlandschap van Twente. Vanuit het ruim opgezette terrein kan men al wandelend en fietsend deze mooie omgeving verkennen.

De Airstreams zijn speciaal voor Camp Silver vormgegeven door ontwerper Christopher Deam uit San Francisco. De Airstreams zijn ingericht als een comfortabele tweepersoons hotelkamer. Ze hebben vloerwarming en airco, een loungebank en een flatscreen TV.

Elke Airstream heeft een zonneluifel en een eigen buitenterras. De acht Airstreams staan op een schelpenveld achter de boswal waar je een weids uitzicht hebt op de eendenkooi en de oude dijk. Op deze panoramische plek kun je getuige zijn van de mooiste zonsondergangen en wolkenluchten en een betoverende sterrenhemel.

Of bekijk de website www.rusttheater.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten groepsaccommodatie
  • Catering mogelijk
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter