SVR Camping en Vakantiewoningen Slutkeboer

Op SVR Camping Slutkeboer vindt u een boerencamping achter de boerderij, die ruimte biedt voor circa 25 staanplaatsen aan de bosrand met een mooi uitzicht op de weilanden en bossen in de omgeving. Naast de camping staan er vier volledig ingerichte vakantiehuizen.

De vakantiehuizen hebben de volgende benamingen:

  1. 't Strohuuske:

Het kleine vakantiehuis voor 2 personen bestaat uit: woonkamer,slaapkamer, keuken, douchecel en aparte WC met een verhoogde closetpot voor de wat ouderen. Volledig ingericht met 2 persoons bed, televisie en een goed uitgeruste keuken met koelkast, koffiezetter, wasmachine en magnetron. Aan de voorkant heeft u de beschikking over een terrasje met tuinstoelen.

  1. 't Puthoes:

Deze vakantiewoning voorzien van een woonkamer en keuken met combi-magnetron, kooktoestel, koffiezetter enzovoort. Ook een kleurentelevisie staat tot uw beschikking. Boven zijn 3 slaapkamers voor totaal 6 personen en een toilet. Beneden is de badkamer met douche en separaat een toilet. Uw auto kunt u stallen onder de aangebouwde carpoort.

3.'t Vöggelhuuske.

Dit is de achterzijde van 't Puthoes. Geschikt voor 2 personen met woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer. Eigen terras, parkeerplaats en tuin aan de achterzijde op het zuiden. De woonkamer/keuken is ingericht met een zitje voor 2 personen, een eettafel met 2 stoelen, een kast met kleurentelevisie en een volledig keukentje met koelkast, kooktoestel, magnetron en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 2 persoons bed en kast. Badkamer met douche, wastafel en toilet. De 2 persoons bedden in bovengenoemde huizen zijn alle voorzien van 2 persoons dekbedden. Linnengoed zoals lakens en dergelijke zijn te huur of zelf mee te brengen.

  1. `t Oaldershoes

Dit huis is geschikt voor 2 tot 6 personen. De 3 slaapkamers zijn allen beneden. Alle kamers zijn voorzien van een 2 persoonsbed met 2 persoons dekbedden. Het huis heeft als enige een ligbad met douche - wastafel en een toilet. Er zijn 2 toiletten aanwezig. Woonkamer open keuken - kooktoestel met oven -magnetron -koffiezetter enzovoorts. Woonkamer met een kleuren tv. Parkeerplaats en zitje met tuinmeubelen behoren tot de woning.

Of bekijk de website www.slutkeboer.nl

contactinformatie

 

Langemaatseweg 16
7664VN Manderveen

0546-631808

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen bungalow
  • Bedlinnen aanwezig

Tip je vrienden

facebook twitter