Natuurlijk Mander

Optimaal genieten met uw familie, vrienden of collega's in noordoost Twente (Mander)? U bent van harte welkom in de prachtige en gemoderniseerde vakantiewoning!

De woning is ideaal voor gasten (4 tot 15 personen) die houden van comfort, rust en vrijheid. Er zijn volop wandel- en fietsgelegenheden. Rond de vakantiewoning is volop ruimte voor ontspanning.

In het pittoreske coulisselandschap ‘Dal van de Mosbeek’ ligt het vakantiehuis dat plaats biedt aan 4 tot 15 personen. U kunt hier genieten van een prachtig uitzicht, rust en optimale privacy.

Rondom de woning is een grote, kindvriendelijke tuin aangelegd voorzien van schommel, tafeltennistafel, kippenhok en speelgazon. Tevens is er een gezellig, overdekt terras.

Voor de nodige ontspanning of inspanning buitenshuis bieden de vele wandel- en fietsroutes tal van mogelijkheden. Mede door de aangrenzende natuurgebieden, ‘Het Springendal’ en de ‘Manderheide’ (Cirkels van Johannink) is het hier puur genieten van de natuurpracht.

In de nabije omgeving van Mander ligt het alom bekende kunststadje Ootmarsum. De authentieke gebouwen, gezellige winkelstraatjes en natuurlijk de vele galerieën zullen een onuitwisbare indruk maken.

Het vakantiehuis is ingericht voor maximaal 16 personen (4-16 p.) Bij aankomst in Mander is er voldoende parkeergelegenheid (carport ook aanwezig) bij het huis.

Eenmaal binnen komt u eerst in de grote hal, ideaal voor uw bagage, eventueel kinderwagens, etcetera. Vervolgens loopt u de keuken/woonkamer binnen. Aan de grote keukentafel is plek voor uw allen. De keuken zelf is van alle gemakken voorzien: vaatwasser/combi-magnetron/5-pits gasfornuis/grote koelkast. Verder is de kamer knus ingericht en er is digitale tv aanwezig.

Het vakantiehuis heeft 2 badkamers. Een heeft 2 wasbakken en een douche, de andere heeft douche/wasbak en toilet. Er is ook nog een 2de toilet. In de berging/hal staat de wasmachine/2de koelkast en een extra wasbak. Er zijn 6 slaapkamers voor 2 personen en 1 slaapkamer voor 4 personen. De bedden hebben 1- persoonsmatrassen.

In het huis staat een kinderstoel en kinderledikant. Verder kunnen ze natuurlijk prachtig ravotten in de grote tuin. Schommelen en tafeltennissen is ook mogelijk. Achter in de tuin staat een kippenhok, als u geluk heeft, heeft u 's morgens dus verse eieren. Voor het mindere weer hebben we een overdekt terras. Anders natuurlijk met parasol in de zon. Houdt u van wandelen/fietsen, ons vakantiehuis is gelegen aan meerdere routes.

Voor meer informatie en prijzen over het vakantiehuis kunt u altijd bellen.

www.natuurlijkmander.nl Telefoon: 0541-680311

De Mandermaten

Geheel vrij gelegen in de prachtige natuur van Het Dal van de Mosbeek in Mander staat het nieuwe vakantiehuis (6-18 p.) van de familie Oude Luttikhuis "**Erve De Mandermaten**". Omringd door grote tuin en authentieke schuur. www.natuurlijkmander.nl 0541-680311
Of bekijk de website www.natuurlijkmander.nl

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter