TwenteTipi

BACK TO BASICS! Bij TWENTETIPI vindt u de ideale plek. Lekker bij het kampvuur zittend of bij de gezellige houtkachel in de veranda en de nacht doorbrengen in de tipi!

Genietend van de Twentsche gastvrijheid in het door mooie natuur omgeven Mander in Twente. Onthaasten, rust en privacy voeren er de boventoon en er is dan ook geen ruimte voor radio en tv!!!!!!

Een grote veranda als leefruimte met 's avonds een knappend houtvuurtje zowel binnen als buiten de veranda. In de veranda is kookgelegenheid voor plusminus 15 personen. De veranda leent zich ook als vergaderruimte.

Er is een hottub aanwezig en prima sanitaire voorzieningen.

Mander is gelegen in Noordoost-Twente nabij de plaatsen Vasse en Tubbergen. Noord-Oost Twente heeft de status van NATIONAAL LANDSCHAP.

Tientallen landgoederen, landhuizen en watermolens en de stadsboerderijen in Twente’s oudste stad Ootmarsum vervolmaken dit geheel. Noord-Oost Twente biedt niet alleen veel natuurschoon en cultuur, maar ook de mogelijkheid tot zowel actieve als passieve recreatie.

Zoekt u een groepsaccomodatie in Twente? Deze lokatie is uitermate geschikt voor teambuilding, familieweekend, vakantie in Twente, vriendenweekend, vergaderlocatie of als uitvalbasis voor fiets- en wandelgroepen!

Of bekijk de website www.twentetipi.nl

Openingstijden

Van april tot en met oktober.


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter