Drostes Boerderijlodges

In Twente komen op oude boerenerven steeds meer schuren of gedeeltes van boerderijen leeg te staan. Vaak op de meest mooie plekken! Samen met een aantal boeren heeft Harald Droste het boerderijlodge concept opgezet.

Naast diverse boerderijlodges voor gezinnen biedt Drostes Twente ook luxe accommodaties voor groepen in Twente. Geschikt voor een weekend ontspannen, trainingen en seminars.

De Bölte - Nutter

Deze typisch Twentse boerderij is gelegen in Nutter, een buurtschap in het golvende landschap rond Ootmarsum. Hier zijn 2 identieke boerderijlodges gecreëerd en op de eerste verdieping bevindt zich de boerderijkamer. Deze laatste is zonder keuken en bedstede. De boerderijkamer heeft een groot balkon met een geweldig uitzicht! Er is een koelkastje en koffie- en theezetfaciliteiten aanwezig. De kamer heef een aparte glazen douche en een whirlpool. De boerderijkamer is ook te huren in combinatie met een boerderijlodge. Huisdieren zijn hier helaas niet toegestaan. Tevens bevindt zich op deze locatie de Boerderijspa die gerund wordt door boerin Marinka.

Landschapkamer

Bij De Bölte bevind zich ook de Landschapkamer. Dit is een hotelkamer midden in het landschap tussen de koeien en is bedoeld voor mensen die even helemaal niets willen. Lekker uitslapen, eindelijk dat boek uitlezen of gewoon een goed gesprek bij de openhaardkachel op de veranda. Je kunt er niet koken maar er zijn wel koffie en thee faciliteiten en er staat een koelkastje.

Hof Veltkuper - Mander

In een oude gerenoveerde stal zijn 2 lodges voor 5 personen. Daarnaast is er nog de keukenlodge waar ook nog eens twee personen kunnen slapen en in totaal 12 personen kunnen eten. Deze locatie is ideaal voor de combinatie opa/oma, kinderen en kleinkinderen waarbij men gezamenlijk kan eten. Waar men zich ook als gezin terug kan trekken in je eigen lodge.

Erve het Witte Veen - Langeveen

Erve ‘t Witte Veen is een oude vrijstaande veenboerderij dat onlangs geheel gerenoveerd is. Het is geschikt voor maximaal 18 personen verdeeld over 6 slaapkamers. Er is een grote woon keuken. Buiten zijn vele plekjes om te zitten.

Oerboerderij Erve Middelkamp - De Lutte

Op deze historisch mooie plek staat een typische Twentse boerderij (Jan Jans begin 1900) die helemaal getransformeerd is tot een groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen. Erve Middelkamp stoere plek geworden waar je terug kunt naar de essentie en waar je vooral jezelf kunt zijn. Alle opsmuk is weggelaten maar het is wel helemaal van deze tijd. Het is helemaal ingericht voor “samen”. Samen eten en samen praten rond het vuur. Bijzonder geschikt voor inspiratiesessies en thema-sessie waarbij men juist niet voor een 5 sterren omgeving gaat. Ook zeer geschikt voor familieweekenden en andere privégroepen.

Samen terug naar de essentie!

Of bekijk de website www.drostes.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter