Kroezeboom in Tubbergen

De Weerselose Markt

De Weerselose markt is een bijzondere markt en uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Deze bijzondere vrije markt trekt iedere zaterdag en elke 2de zondag van de maand duizenden mensen naar de terreinen aan de Bornsestraat.

Men kan het zo gek niet bedenken of het is te koop op de Weerselose Markt: van oude spullen op zolder tot nieuwe gebruiksgoederen en van tweede hands kleding tot waardevol aarde- en sierwerk. Ook treft men er handelaren aan van gewone weekmarkten, waaronder verkopers van (exotische) verse levensmiddelen.

De markt wordt alom geprezen vanwege zijn vriendelijke en open karakter en voorziet voor de regio in een belangrijke recreatieve, toeristische en economische functie.

Een deel van het marktterrein is overdekt. Hier bevindt zich onder meer een kantine, waar men terecht kan voor een hapje en een drankje.

Op 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag en 2e Kerstdag zijn er extra markten, met tal van aanvullende attracties, zoals muziek en spelactiviteiten voor kinderen.

Of bekijk de website www.weerselosemarkt.nl:443/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag 08:30 - 14:00
zondag gesloten

Er zijn extra markten op speciale feestdagen.


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter