Camping (tevens SVR) Gastenboerderij Klein Baasdam

In hartje Twente, tussen Tubbergen en Ootmarsum, bevindt zich de voormalige boerderij van de familie Gast. Wanneer U het erf oprijdt, wordt het al gauw duidelijk: "BIJ GAST VOELT EEN GAST VOELT ZICH METEEN THUIS"!

In hartje Twente, tussen Tubbergen en Ootmarsum, bevindt zich de voormalige boerderij van de familie Gast. Wanneer U het erf oprijdt, wordt het al gauw duidelijk: "BIJ GAST VOELT EEN GAST VOELT ZICH METEEN THUIS"!


Wij zijn een (SVR)-camping gelegen tegenover Landgoed Baasdam, net even buiten het mooie glinsterende Tubbergen. De afstand tot het dorp is 1,2 km.

Op onze camping bieden we zeer royale plaatsen voor 35 caravans. Op de verschillende veldjes is er voor ieder wel een geschikte plek te vinden. Kiest u voor de gehele dag zon of toch liever een schaduwrijke plek? Wij proberen samen met u de plaats te creƫren, die bij u past. De faciliteiten op de camping zijn: was- en douchegelegenheid met warm en koud water, 6 douches/wastafels, 6 toiletten, 2 urinoirs, afwasgelegenheden, een koelkast en vriezer en een wasmachine tegen betaling. We hebben een knusse zithoek waar u tevens kunt kletsen met andere gasten en elke ochtend ligt de krant op de leestafel. Er staat een sjoelbak, tafeltennistafel en een voetbalspel. Voor de kleine gasten is er op 1 veld een zandbak en 2 schommels. Uiteraard ontbreekt gratis snel internet niet op onze camping. Uw fiets staat keurig binnen gestald en er zijn voldoende oplaadpunten.

Gedurende de zomermaanden kunt u gebruik maken van het zwembad (11 m doorsnee, 1.10 m diep). Dit wordt gestuurd d.m.v zoutelektrolyse. Dat betekent geen irritatie van chloor en heerlijk zacht voor de huid. Doch indien u zich liever niet in het water bevind maar aan de waterkant dan is misschien onze visvijver met karper, steur e.d. iets voor u.

Mocht het zo zijn dat het u hier zo goed bevalt dan kan uw caravan hier in de winterstalling tot het nieuwe seizoen begint!

Omdat we Folder Informatie Punt en tevens Rustpunt zijn vind u bij ons veel informatie over wat er te doen is in onze mooie gemeente. We hebben voldoende fietsroutes en verkopen we de kaarten van het fietsnetwerk, wandelnetwerk en paardrijnetwerk van Twente.

Naast de camping beschikken we ook over een vakantiewoning voor maximaal 6 personen. Verhuur is mogelijk voor een week, midweek of weekend. Misschien iets voor uw kennissen die ook naar Tubbergen willen maar niet over een caravan beschikken?

Neemt u uw paard graag mee op vakantie?. Uw viervoeter krijgt bij ons weidegang en we hebben enkele stallen ter beschikking.

Kijkt u even op onze website en facebookpagina voor nieuws en arrangementen! Wij zijn geopend vanaf Pasen t/m de herfstvakantie

Of bekijk de website www.kleinbaasdam.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter