Rondje Regge en Heuvelrug 175 km

 • Type

  Fietsen
 • Afstand

  177 km
 • Duur

  11:49
 • Knooppunten

  82
 • Locaties

  12

Wil je meerdere dagen genieten in het gebied Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal, pak deze route erbij en boek zelf je overnachtingslocaties langs de route.


Startpunt

Start bij de diverse overnachtingslocaties of op één van de andere locaties op deze route

 1. Camping de Koeksebelt

  Camping de Koeksebelt

  Camping de Koeksebelt

  Gelegen aan de Vecht en op een steenworp afstand van het gezellige hanzestadje Ommen, is het goed toeven op camping de Koeksebelt. Hier gaan de natuur en stadse geneugten hand in hand. Kamperen in Ommen.

 2. routebeschrijving Lemeler Esch

  Vanaf knp 75 richting knp 86. Op het moment dat u de grote weg over moet steken richting knp 86, fietst u rechtdoor tot camping de Lemeler Esch. Vanaf de Lemeler Esch linksaf. Eerste weg rechtsaf, grote weg oversteken, weg vervolgen naar knp 86

 3. Natuurcamping de Lemeler Esch

  Natuurcamping de Lemeler Esch

  Natuurcamping de Lemeler Esch

  Routebeschrijving naar Camping de Lemeler Esch Vanaf knp 75 richting knp 86. Op het moment dat u de grote weg over moet steken richting knp 86, fietst u rechtdoor tot camping de Lemeler Esch. Vanaf de Lemeler Esch linksaf. Eerste weg rechtsaf, grote weg oversteken. Weg vervolgen richting knp 86

  Genieten en ontdekken op natuurcamping De Lemeler Esch nabij Ommen in Overijssel. Een middelgrote eigentijdse natuur camping nabij Ommen, bijzonder gelegen aan de Lemelerberg in Overijssel. Tevens een gezellig boscafé met heerlijk terras voor een lunch of kopje koffie.

 4. Route naar De Tolplas

  Heen: vanaf knp 41, de Janninksweg in, Hexelseweg (N751) oversteken en LA fietspad op richting overnachtingslocatie de Tolplas. Terug: Vanaf de Tolplas linksaf fietspad op. RA Flierweg inrijden. Einde weg linksaf Loomsweg. Weg volgen richting knp 41

 5. Vakantiepark +Rest. De Tolplas

  Vakantiepark +Rest. De Tolplas

  Restaurant De Tolplas

  Recreatiepark op de grens van Twente en Salland. De luxe chalets en bungalows zijn rond recreatieplas De Tolplas gelegen en de perfecte locatie voor een heerlijke vakantie. Heerlijk genieten van een kopje koffie, lunch of diner op het terras of in het restaurant met een mooi uitzicht over het water.

 6. Hotel Landgoed de Uitkijk

  Hotel Landgoed de Uitkijk

  Kom onbezorgd genieten

  Landgoed De Uitkijk bevindt zich aan de rand van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, op de grens met Twente. Deze rietgedekte villa was, bijna een eeuw geleden, een theehuis met een uitkijktoren. Tegenwoordig is Landgoed De Uitkijk een hotel restaurant waar puur genieten de boventoon voert.

 7. Camping De Noetselerberg

  Camping De Noetselerberg

  Camping Noetselerberg

  5***** ANWB TOP camping! Wij zijn een gezellige familiecamping waar u zich echt thuis zult voelen. Ons animatieteam richt zich op kinderen tot en met 14 jaar en hun ouders. De 11 hectare grote camping heeft voornamelijk toeristische plaatsen.

 8. route naar Mölke

  Heen: Van knp 84 richting knp 75. Oversteken via het pontje, fietspad langs de Regge volgen. RA de Molendijk op. Niet LA richting knp 75 maar rechtdoor richting Vakantiepark Mölke. Terug: Vanaf Mölke einde weg LA, Molendijk op richting Rijssen knp 84

 9. Vakantiepark Mölke

  Vakantiepark Mölke

  Vakantiepark Molke

  Aan het kabbelende riviertje de Regge, omgeven door een prachtig landschap en rustieke Twentse boerderijen ligt Vakantiepark & Partycentrum Mölke. Moderne en veelzijdige voorzieningen, zoals de binnenspeeltuin, het verwarmde zwembad, de mobile homes, chalets of Reggehooibergen met privésauna.

 10. Landgoed Het Rheins

  Landgoed Het Rheins

  Landgoed Het Rheins

  Landgoed Het Rheins is een veelzijdig horeca en recreatiebedrijf temidden van de Twense Landerijen. Naast het restaurant, ook partycentrum, kinderboerderij met speeltuin, evenemententerrein met outdoor mogelijkheden, klein vakantiepark met luxe boerderijwoningen.

 11. route Hoestinkhof

  Vanaf knp 47 ong. 1 km richting knp 7. Na het oversteken van de voorrangsweg, volgt u nog 200 meter de borden richting knp 7, in de bocht gaat u de parallelweg op, zodat u langs de voorrangsweg blijft fietsen tot de Hoestinkhof. Terug naar knp 47

 12. Pension en Engels theehuis de Hoestinkhof

  Pension en Engels theehuis de Hoestinkhof

  Pension en Engels theehuis de Hoestinkhof

  Pension en Engels theehuis De Hoestinkhof is gevestigd in een oude verbouwde boerderij in de buurtschap Stokkum, in Markelo op het echte Twentse platteland.

 13. Landhuishotel Herikerberg

  Landhuishotel Herikerberg

  Leukste Landhuishotel v Twente

  Centraal gelegen in Overijssel, nabij Almelo, Hengelo, Enschede en Deventer te midden van eeuwenoude bossen vindt u Landhuishotel en Bistro Herikerberg. Gelegen op de top van de Herikerberg nabij nationaal park de Sallandse Heuvelrug, al meer dan 100 jaar één van de kroonlocaties van Overijssel.

 14. route hotel Herikerberg

  Heen: Richting 27, maar bij Rohaan Tichelmuseum niet de grote weg oversteken maar RA het fietspad op richting Goor (Goorseweg). Fietspad volgen tot hotel Herikerberg. Terug: Vanaf het hotel terug tot Tichelmuseum en RA weg oversteken richting knp 27

 15. Camping de Holterberg

  Camping de Holterberg

  Vakantie op de Holterberg

  Ideaal gelegen tegen de zuidhelling van de Holterberg, biedt De Holterberg ongekende mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ATB-ers. Voor gezinnen met kinderen is er op de grens van Salland en Twente van alles te beleven, maar je kunt natuurlijk ook lekker op de camping blijven om je te vermaken

 16. route De Luttenberg

  Heen: Vanaf knp 29 richting knp 53 fietsen, tot u bij vakantiepark de Luttenberg bent. Terug: Vanaf vakantiepark de Luttenberg fietst u weer terug naar knp 29. Vanaf hier route vervolgen naar 33.

 17. Vakantiepark de Luttenberg

  Vakantiepark de Luttenberg

  De Luttenberg

  Vakantiepark de Luttenberg is landelijk en aan een bosrand gelegen, op de Sallandse Heuvelrug. Het kleinschalige vakantiepark beschikt over een binnen en buitenzwembad, diverse speelvoorzieningen en een gezellige Brasserie. De Luttenberg ligt dichtbij de steden Deventer, Zwolle, Almelo en Ommen

 18. Vakantiepark Hof van Salland

  Vakantiepark Hof van Salland

  Hof van Salland

  De faciliteiten van een vakantiepark, de overnachtingsmogelijkheden van een hotel. De Premium Kamers en Comfort Studio’s op Hof van Salland zijn geschikt voor max. 2 personen. U vindt de accommodaties in het complex bij de entree van het park.

Tip je vrienden

facebook twitter