Liesje22 in Zuid Twente

 • Type

  Fietsen
 • Afstand

  56,3 km
 • Duur

  3:45
 • Knooppunten

  28
 • Locaties

  9

Goedemoééérgen! Ik ben Liesje22. Tukker, partime ansichtkaartmodel en 's werelds eerste cowfluencer op ontdekking in het mooie Twente. Nu jullie ook weer (beperkt) naar buiten mogen, kun je op de fiets alle mooie plekjes bezoeken ik ook ben geweest. Met dank aan Vincent Croce voor de foto's.


Startpunt

Start bij familiepretpark De Waarbeek, Twekkelerweg 327 in Hengelo

 1. Familiepretpark De Waarbeek

  Familiepretpark De Waarbeek

  Familiepretpark De Waarbeek

  De Waarbeek in Hengelo biedt een toffe dag voor het hele gezin voor een betaalbare prijs. De Waarbeek is een echt nostalgisch familiepretpark.

 2. Liesje22 Waarbeek

  Liesje22 Waarbeek

  De Waarbeek Hengelo

  Hengeloeiend leuk hier! Maar ik weet niet wat dit is, ik ga er in elk geval niet in. Zou dit zijn hoe een koepuccino wordt gemaakt?

 3. Retentiegebied Kristalbad

  Retentiegebied Kristalbad

  Retentiegebied Kristalbad

  Het Kristalbad is een uniek gebied tussen Enschede en Hengelo. Het Kristalbad heeft drie verschillende functies: het is een waterbergings-, waterzuiverings- en recreatiegebied.

 4. Liesje22 Museum Buurtspoorweg

  Liesje22 Museum Buurtspoorweg

  Museum Buurtspoorweg

  Vandaag ging ik in treinen kijken in Haaksbergen.???? Omdat het museum voor bezoekers is gesloten, kon ik gebruik maken van een heuse privé koepé! Wat een luxe.

 5. Museum Buurtspoorweg

  Museum Buurtspoorweg

  Museum Buurtspoorweg

  Vanaf het moment dat u een kaartje koopt stapt u in een stukje spoorweggeschiedenis om te bewonderen én te beleven. Niet alleen reist u als bezoeker met onze historische stoomlocomotieven en rijtuigen tussen onze museumlocaties in Haaksbergen en Boekelo, ook rond onze museumlocaties is veel te zien

 6. Bentelerheide

  Bentelerheide

  Bentelerheide

  De Bentelerheide, ook wel Bentelerhaar genoemd, is een mooi natuurgebied ten zuiden van Bentelo. De heide heeft een oppervlakte van ongeveer 30 hectare en is eigendom van Stichting Twickel.

 7. Liesje22 Bentelo

  Liesje22 Bentelo

  Wijngaard Hof van Twente

  Wijngaarden in Twente? Jazeker! Om jullie goed te kunnen adviseren, ben ik eens gaan proeven, maar het is overduidelijk! Er gaat niets boven een koeba libre

 8. Wijngaard Hof van Twente

  Wijngaard Hof van Twente

  Wijngaard Hof van Twente

  Wijngaard Hof van Twente is gelegen in Bentelo en behoort tot één van de grootste wijngaarden van Nederland. Op het erf van de familie Visscher worden de druiven verwerkt tot de Twentewijnen. Ontdek hier het wijnmaakproces en proef de heerlijke wijnen, die geregeld internationale prijzen winnen.

 9. Watermolen Oldemeule

  Watermolen Oldemeule

  Watermolen Oldemeule

  De Oldemeule is een door water aangedreven molen gebouwd in 1690 en bestond oorspronkelijk uit een koren- en oliemolen. De oliemolen is in 1900 afgebroken en de korenmolen is blijven staan. In 2000 en 2001 is de molen volledig gerestaureerd en in de originele staat en maalwaardig gemaakt.

  Daarnaast is er een molensverblijf bij gebouwd.

Tip je vrienden

facebook twitter