Laten we de lokale ondernemers helpen in deze bijzondere tijd.

Omdat veel lokale ondernemers hun deuren moeten sluiten vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, kunnen zij wel een steuntje in de rug gebruiken. Kijk hieronder op welke manier jij jouw favoriete ondernemer(s) kunt steunen in Tubbergen.

Samen staan we sterk!

Mis jij nog een initiatief? Stuur ons dan een berichtje op Facebook of mail naar info@visittubbergen. Deze blog wordt continu bijgewerkt.


Veurn en ett'n | Verschillende locaties
Vijf restaurants bundelen hun krachten en starten een nieuw initiatief. Een autotocht langs vijf verschillende horecaondernemers in de gemeente Tubbergen en de gemeente Dinkelland. Bij elk restaurant ontvangt u een andere gang van het diner. Het diner is niet om mee te nemen naar huis, maar om op te eten in de auto. Hoe origineel en leuk is dit!

Het startpunt is in Noord-Deurningen bij Fox. Hier ontvangt u een koud voorgerecht en een eventuele drankenbox voor onderweg. Vervolgens vervolgt u uw weg naar Gasterij de Smid in Lattrop, hier ontvangt u een betoverende soep met bite. Het eerste overheerlijke hoofdgerecht staat voor u klaar bij restaurant De Witte Hoeve in Nutter en het tweede hoofdgerecht bij De Kruidentuin in Geesteren. Het slotstuk van dit spektakel, een verrukkelijk dessert en een koffie-to-go, haalt u op bij Bistro de Kampkuiper in Harbrinkhoek.

Dit alles is mogelijk op iedere vrijdag, zaterdag en zondag in december voor een prijs van €39,50 per volwassene en €17,50 per kind. Bent u al enthousiast geworden? Kijk dan snel op de website van veurn en ett'n

Fraans Marie | Albergen
Op donderdag tot en met zondag van 15.00 tot 20.00 uur kun je lekkere gerechten afhalen. Er is keuze uit diverse voorgerechten, verschillende soepen, hoofdgerechten, pasta's en desserts!

De uitgebreide maaltijd & kwaliteit "van Fraans", maar dan thuis... Bekijk de mogelijkheden op de website en bestel via 0546-441209

'T Coophuys | Albergen
Van woensdag tot en met zondag kun je bij 'T Coophuys je bestelling telefonisch doorgeven en afhalen. Van patat & snacks, tot burgers , pizza's en meeneemmenu's.

Woensdag en donderdag: 17:00-19:00 uur | Vrijdag en zaterdag: 11:30-13:30 uur en 17:00-20:00 uur | Zondag 17:00-20:00 uur

Bekijk de afhaalkaart hier! en bestel via 0546-443080.

Bistro de Kruidentuin | Geesteren
Van woensdag tot en met zondag kun je lekkere gerechten afhalen van 16:00 tot 19:00 uur. Keuze uit diverse voorgerechten zoals de bekende XXL Carpaccio, verschillende soepen, hoofdgerechten, kindergerechten en zelfs desserts!

Geef hier online je afhaalbestelling door of bel met 0546-631210.

Ribhouse Texas | Geesteren
Ook bij Ribhouse Texas Geesteren zal het mogelijk blijven om de komende periode af te halen. Tevens is er een mogelijkheid tot bezorgen in de gemeente Tubbergen. Genieten van het ribhouse vlees zoals spare ribs, mix grill, buffalo wings en veel meer.

Woensdag t/m zondag: 16:30-19:30 uur.

Bekijk de mogelijkheden op Facebook en bestel via 0546-631133 ( woensdag t/m zondag vanaf 14:00 uur)

De Broekbeke - Visvijvers | Geesteren
De Broekbeke Visvijvers biedt een ruim assortiment aan afhaalmogelijkheden. Met een uitgebreide keuze van sushi, snacks en comfort food tot volledige hoofdgerechten is er voor ieder wat wils. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciale "kidsbox".

Via deze link kan de bestelling geplaatst worden (zaterdag & zondag van 12.00 uur t/m 19.00 uur).

Eetcafé Bolscher | Vasse
Bij Eetcafe Bolscher kun je in deze tijd ook iets lekkers bestellen en afhalen. Van patat en snacks tot complete meeneemgerechten zoals sate v/d haas, schnitzels, spare ribs en biefstuk.

Vrijdag, zaterdag en zondag: 16:00-19:00 uur.

Bekijk de afhaalkaart via Facebook en bestel via 0541-680215.

Restaurant de Liskoel | Vasse
Even een frisse neus en een ouderwetse puntzak friet halen dit weekend? De Liskoel stelt de ruime parkeerplaats graag beschikbaar voor iedereen die dit weekend de natuur wil opzoeken.

Onderweg even zin in wat lekkers? Aan het loket aan de Tutenbergweg kan je bijvoorbeeld een puntzak friet of een snack afhalen. Ook kan er Á la carte besteld worden.

Vrijdag t/m zondag: 14:00-19:00 uur.

Bekijk hier de afhaallijst op Facebook of bestel via 0541-680253.

Kampkuiper | Harbrinkhoek
Ook Kampkuiper gaat komende periode hun gerechten en huiswijnen bezorgen, of je kunt deze afhalen. Diverse voorgerechten, hoofdgerechten, kidsgerechten, desserts en zelfs huiswijnen. Tijdens deze periode een bijzonder moment zoals een verjaardag? Tijdens de sluiting bezorgd Kampkuiper ook een bijzonder buffet (graag 24 uur voor de tijd bestellen).

Donderdag t/m zondag: 16:00-20:00 uur.

Bekijk op facebook het bezorg & afhaal menu en bestel via 0546-629962 of via info@kampkuiper.nl

Marcant Food | Tubbergen
Van woensdag tot en met zondag kun je bij de cafetaria van MarCant de lekkerste snacks afhalen. Ook is het mogelijk om je bestelling thuis te laten bezorgen.

Bekijk de afhaallijst hier en bestel via 0546-333867.

Familierestaurant Troubadour | Tubbergen
Van donderdag tot en met zondag kun je bij familierestaurant Troubadour verschillende snacks en uitgebreide maaltijden ophalen.

Bestellingen kunnen de hele dag doorgegeven worden via 0546-621378 en op het door u gewenste tijdstip opgehaald worden. Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Tip je vrienden

facebook twitter