Nieuws

Speeltuin Morskieft genomineerd als 'Leukste uitje'

Leestijd 3 minuten 1118 x bekeken

Speeltuin Morskieft in Reutum is 1 van de 12 genomineerden voor de titel Leukste uitje van Overijssel 2021. Een vakjury van de ANWB heeft de top 12 vastgesteld en nu is het aan het publiek om een stem uit te brengen. Steun Morskieft en breng je stem uit!

Cafe, Restaurant & Speeltuinen Morskieft is het ideale adres voor een dagje uit, een kinderfeestje, en bedrijfs- en familiefeestjes. Doordat Morskieft is voorzien van een binnenspeeltuin is het mogelijk om zelfs tijdens regen of winter bij ons je verjaardagsfeestje te vieren of gewoon met het gezin een dagje weg te gaan.

De speeltuin binnen en buiten zijn voorzien van schommels, wipwappen, draaimolens, klimtoestellen, glijbanen, springkussen, trampolines, familieschommels en nog veel meer speelplezier. Ook met slecht weer is dit een geschikt dagje uit. Vanuit de speeltuin loop je zo de binnenspeeltuin in. Deze is voorzien van speciaal zand zodat uw kinderen een veilige ondergrond hebben om op te spelen en zich zowel in het zand kunnen vermaken.

Zowel binnen en buiten is een fijn terras met uitzicht op de spelende kids. Aan de bar kun je terecht voor een hapje en een drankje. Snacks, patat en een lunch zijn hier te verkrijgen. Sluit je de dag liever af met een diner? Ook dat kan. In het naastgelegen restaurant kun je heerlijk eten.

Escaperooms voor jong en oud

Ga de uitdaging aan en kom naar Escape Room Morskieft. Kun jij ontspannen binnen de tijd? Escaperoom Morskieft beschikt zowel over 3 kamers voor kinderen(8 t/m 14 jaar) als een kamer voor volwassenen. Hiervoor zijn drie speciale kamers gemaakt.

Het onbewoonde eiland
Puzzel je een weg door de natuur en kom terug op de bewoonde wereld. Jullie zitten met jullie boot op zee en zien een eiland. Puzzel een weg door het water en zorg dat jullie hier droog aankomen.

De gymzaal
Tijdens de laatste gymles voor de zomervakantie is het fluitje van meester Willem verdwenen! Over 45 minuten gaat de bel, de schoolvakantie kan dan beginnen. Helpen jullie meester Willem zoeken naar het fluitje?

Heelal↵ Jullie zitten in een ruimteschip dat dwars door het heelal reist. Alleen hebben jullie nog maar weinig zuurstof!

Het meisje van Morskieft (volwassenen)
Onder de rook van Oldenzaal, in een klein dorpje genaamd Reutum, woont de familie Morskieft. Een familie die al decennialang in het dorp woont en werkt en met iedereen op goede voet leeft. Althans, zo lijkt het.. De laatste tijd gedragen ze zich vreemd. En als dan hun kleine zusje ook nog eens op klaarlichte dag verdwijnt, staat het kleine hechte dorp op z’n kop.

Men heeft het nooit kunnen bewijzen, maar het hele dorp heeft vermoedens dat de familie zich bezighoudt met criminele activiteiten. Maar wat heeft kleine Lara daarmee te maken? Is het toeval? Of is het een wraakactie?

Escaperooms
Escaperooms

Blacklight Midgetgolf

Een nieuwe ervaring van midgetgolf beleven? Kom dan bij de nieuwe blacklight midgetgolf van Morskieft. Wij beschikken over 18 holes die door de blacklights worden aangelicht. Voor jong en oud is het een uitdaging om het balletje in zo weinig mogelijk slagen in de ‘hole’ te krijgen. Stap in de wondere wereld van de onderwaterwereld en in de jungle om je balletje te slaan.

Sla een balletje
Sla een balletje

Nog geen bezoekje aan Morskieft gebracht? Dan is dit zeker voor deze zomer een aanrader voor een dagje uit!
Stemmen? Breng je stem en een steun uit via www.anwb.nl/verkiezing

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Kunst & cultuur

  De Twentse Verlichte Carnavalsoptocht in Tubbergen

  Geschreven door Corine
 2. Winkelen

  Op bezoek bij de buren: de Weerselose Markt

  Geschreven door Corine
 3. Winkelen

  Op naar de Kringloop in Tubbergen!

  Geschreven door Corine
 4. Kids

  Restaurants met speeltuinen in Tubbergen en omgeving!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter