Kids

Morskieft winnaar Bronzen award

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 178 x bekeken

Eindelijk was het zover: de uitreiking van de Leukste Uitje-verkiezing van de ANWB. En ook een topper binnen de gemeente Tubbergen viel in de prijzen!

Meer dan 80.000 stemmen die zowel landelijk als provinciaal zijn uitgebracht door de leden van de ANWB hebben ervoor gezorgd dat Speeltuin de Morskieft in de prijzen is gevallen! Afgelopen week hebben ze de bronzen award in ontvangst mogen nemen in de categorie 'Leukste uitje van Overijssel!'.

Op dit moment is de speeltuin natuurlijk gesloten, maar zo te lezen is familie Morskieft druk bezig met het opknappen van alle speeltoestellen. Straks, wanneer alles weer open mag, zal het weer als vanouds lekker druk worden. Vakantie in eigen land is namelijk zo erg nog niet. Heerlijk zelfs, en met zo'n speeltuin in de omgeving hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen!

Namens Toeristisch Glinsterend Tubbergen: van harte gefeliciteerd!

In Overijssel won De Flierefluiter in Raalte de gouden award en Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote de zilveren. Landelijk werd de Efteling uitgroepen tot winnaar van Leukste uitje van Nederland!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Cultuur in Tubbig

  Cultuur in Tubbig: Karina Voets

  Geschreven door VerhalenVerteller
 2. Routetip

  De Bronnenroute

  Geschreven door Corine
 3. Cultuur in Tubbig

  Aan het woord: Ellen Kleine Schaars

  Geschreven door VerhalenVerteller
 4. Ootmarsum-Dinkelland

  Elephant Parade 2021

  Geschreven door Jeroen

Tip je vrienden

facebook twitter