Binnenkort is het zover: de Herfsttintentocht Vasse

Leestijd 2 minuten 650 x bekeken

Geniet van de prachtige natuur tijdens de Herfsttintentocht Vasse op zondag 10 oktober. De oudste herfstklassieker van Nederland wordt voor de 37e keer georganiseerd door de ondernemersvereniging Vasse- Manderveen en omgeving.

Geniet in de buitenlucht van de Twentse natuur welke in deze periode zijn mooie volle kleurenpracht laat zien. De routes door de prachtige buitengebieden van Vasse en omgeving zijn als wandeling, fiets- of autotocht af te leggen.

Starten en inschrijven kan tussen 10:00 en 14:00 uur bij café Bolscher in Vasse voor alle routes. Voor de deelnemers die met de auto naar Vasse komen is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Deze worden duidelijk aangegeven zodra u Vasse binnenrijdt. Bij de inschrijving ontvangt u een consumptiebon welke u op de pauzeplek kunt inleveren. De pauzepunten zijn dit jaar bij Restaurant Watermolen Bels en Kegelcentrum Nijhuis in Mander en bij De Manderveense Aardbei in Manderveen. Voor de autoroutes is het pauzepunt dit jaar bij Gasterij De Smid in Lattrop.


De routes

Wandelroutes

 • 25 km
 • 15 km
 • 6 km
 • Pauzepunten bij Restaurant Watermolen Bels

Fietsroutes

 • 54 km (pauzepunt bij de Manderveense aardbei)
 • 25 km (pauzepunt bij Restaurant Kegelcentrum Nijhuis)

Autoroute

 • 90 km (pauzepunt bij Gasterij De Smid Lattrop_

Traditiegetrouw kunt u ook na afloop genieten van heerlijke zuurkoolmaaltijd bij kegelcentrum Nijhuis. Indien u verzekerd wilt zijn van een plekje is vooraf reserveren verstandig. De overige horeca zal die dag heerlijk andere passende gerechten serveren.

Kijk voor alle informatie ook op www.tintentocht.nl

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Lekker uit!

  Tip: bezoek het Vliegerfeest Twente!

  Geschreven door Corine
 2. Vasse

  Weer zomers genieten tijdens de Vasserse Sfeermarkt!

  Geschreven door Corine
 3. Lekker uit!

  Tips voor het Pinksterweekend!

  Geschreven door Corine
 4. Lekker uit!

  Unieke locatietheatervoorstelling: Dreeduuster!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter