Routetip

Binnenkort is het zover: de Herfsttintentocht Vasse

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 1213 x bekeken

Geniet van de prachtige natuur tijdens de Herfsttintentocht Vasse op zondag 16 oktober! De oudste herfstklassieker van Nederland wordt voor de 38e keer georganiseerd door de ondernemersvereniging Vasse- Manderveen en omgeving.

Geniet in de buitenlucht van de Twentse natuur welke in deze periode zijn mooie volle kleurenpracht laat zien. De routes door de prachtige buitengebieden van Vasse en omgeving zijn als wandeling, fiets- of autotocht af te leggen.

Starten en inschrijven voor de fiets- en wandelroutes kan tussen 10.00 en 14.00 uur bij Het Bolscher in Vasse. Inschrijven voor de autoroute kan bij camping Dal van de Mosbeek aan de Uelserweg 153 in Mander. Bij de inschrijving ontvang je een consumptiebon welke je op de pauzeplek kan inleveren. Voor de deelnemers die met de auto naar Vasse komen is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig ter hoogte van het voetbalveld van SV Vasse, hier staan medewerkers klaar die je de weg wijzen. I.v.m. het wegenonderhoud aan diverse wegen in Vasse is het raadzaam de borden te volgen, alle horecabedrijven zijn bereikbaar!

De pauzepunten zijn dit jaar bij Restaurant Watermolen Bels en Kegelcentrum Nijhuis in Mander en bij De Manderveense aardbei in Manderveen. Voor de autoroutes is het pauzepunt dit jaar bij Landgasthaus Niermann in Bad Bentheim (D).

De routes

 • Wandelroutes: 11 km en 25 km pauzepunten bij Restaurant Kegelcentrum Nijhuis
 • Fietsroutes: 34 km (pauzepunt bij Restaurant Watermolen Bels) en 54 km (pauzepunt bij de Manderveense Aardbei)
 • Autoroute: 80 km pauzepunt bij Landgasthaus Niermann Bad Bentheim (D)

Prachtige herfstkleuren
Prachtige herfstkleuren

Natuurlijk kan je na afloop weer traditioneel genieten van heerlijke zuurkool, dat kan bij kegelcentrum Nijhuis. Indien je verzekerd wilt zijn van een plekje is vooraf reserveren verstandig. De overige horeca zal die dag heerlijk andere passende gerechten serveren.

Traditiegetrouw kunt u ook na afloop genieten van heerlijke zuurkoolmaaltijd bij kegelcentrum Nijhuis. Indien u verzekerd wilt zijn van een plekje is vooraf reserveren verstandig. De overige horeca zal die dag heerlijk andere passende gerechten serveren.

Kijk voor alle informatie ook op www.tintentocht.nl

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Natuur

  Picknicken in Twente

  Geschreven door Corine
 2. Glansrijke verteller

  De leukste evenementen in Tubbergen in de maand Juni

  Geschreven door Corine
 3. Lekker uit!

  De Bourgondische Wandeling een feest voor al uw zintuigen!

  Geschreven door Corine
 4. Glansrijke verteller

  Wat te doen met Pasen?

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter