1. 0/7
  '

  Lekker uit!

  Tips voor het Pinksterweekend!

  Geschreven door

  Corine

  In gemeente Tubbergen is aankomend weekend met Pinksteren meer dan genoeg te doen! We hebben wat tips voor je verzameld en op een rijtje gezet. Lees snel verder!

 2. 7/7

  7.

  Pareldagen Vasse!

  Tijdens Pinksteren staat Vasse op z'n kop: het is namelijk weer tijd voor de Pareldagen! Dans & zing mee met optredens van The Pianohouse, Back to the 90's party met Q-music Foute Uur (gratis entree allebei), leef je uit op de kermis en geniet van alle activiteiten voor jong & oud!

 3. 6/7

  6.

  Biertje brouwen?

  Ben je gek op bier? Boek dan eens een rondleiding bij Huttenkloas Brouwerij. Ze laten je de magie van het brouwen van bier zijn, met o.a. het brouwhuis, de vergisitingsruimte en de bottelarij. De rondleiding en proeverij duren bij elkaar ongeveer 1,5 uur en de kosten €9,50 per persoon. Op de zaterdag voor Pinksteren zijn nog wat plekken beschikbaar!

 4. 5/7

  5.

  Geesterse Kermis

  Het is groot feest komend weekend in Geesteren! Van vrijdag tot en met maandag is er kermis en tijdens de altijd gezellige feestavonden kan je mee deinen op de (cover)hits van Falsch & Verrückt, The Euros en OXYGEN. Met wie ga jij helemaal uit je dak?

 5. 4/7

  4.

  Speeltuin de Morskieft

  Weet je wat voor een weer het komend weekend word? Precies: speeltuin weer! Ga met de kinderen op pad en terwijl jij relaxed op het terras zit, kunnen de kinderen zich uitleven op alle speeltoestellen buiten én binnen. Vergeet ook zeker niet even met z'n allen op de familieschommel te stappen, blijft leuk!

 6. 3/7

  3.

  Koopjes scoren

  Zin om te gekke koopjes te scoren? Breng dan eens een bezoek aan de Weerselose Markt! De grootste vrije markt van het Oosten. Tijdens deze marktdag scoor je retro, vintage, brocante en nieuwe handel. Ook geopend op Tweede Pinksterdag!

 7. 2/7

  2.

  Proef de smaak van Tubbergen

  Hmmmm, lekker! Het is weet het seizoen van zelfgeplukte aardbeien. Reserveer een plukmoment via De Manderveense Aardbei, rij door de drive-in of laat een koffie op het terras (uiteraard een wafel mét aardbeien of bijvoorbeeld chocoladeaardbeien erbij!) je goed smaken. Je proeft het voorjaar! Tweede Pinksterdag extra geopend.

 8. 1/7

  1.

  Een bezoek aan de molen

  Tubbergen is de molenrijkste gemeente van Overijssel! Breng daarom eens een bezoek aan één van de molens. Je loopt zo van Watermolen Frans naar Watermolen Bels en leest in het bezoekerscentrum Ijs & Es vanalles over de ontstaansgeschiedenis van Noordoost-Twente. Neem daarna plaats op het knusse en gezellige terras van Watermolen Bels voor een borrel of wat lekkers te eten!

Corine

Corine deelt de leukste tips, highlights, hotspots en leukste verhalen van regio Tubbergen!

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Winkelen

  Op bezoek bij de buren: de Weerselose Markt

  Geschreven door Corine
 2. Winkelen

  Op naar de Kringloop in Tubbergen!

  Geschreven door Corine
 3. Kids

  Restaurants met speeltuinen in Tubbergen en omgeving!

  Geschreven door Corine
 4. Route-tips

  Bijzondere route: de Bronnenroute door Het Springendal

Tip je vrienden

facebook twitter