Vasse

Weer zomers genieten tijdens de Vasserse Sfeermarkt!

Geschreven door

Corine

Leestijd 3 minuten 977 x bekeken

Op zondag 3 juli a.s. staat weer de Sfeermarkt Vasse gepland. Met een uitgebreid muzikaal programma, en veel vermaak voor jong en oud! Kleinschalig, een dorpse sfeer, gemoedelijk en zeer divers.

Het gratis toegankelijke evenement start vanaf 12.00 uur rondom de kerk van Vasse. Er worden dan weer allerlei gevarieerde activiteiten en acties georganiseerd van zeer verschillende aard en diversiteit.

Na de geslaagde markten van de afgelopen jaren die druk bezocht werden vanuit de gehele regio zijn er ook dit jaar weer een aantal nieuwe activiteiten tijdens de sfeermarkt. Er zijn verschillende demonstraties, een gevarieerd aanbod van kraampjes en muziek optredens.

Het uitgebreide Sfeermarkt- Programma op en rondom het podium in grote lijnen als volgt uit:

Kinderrommelmarkt

En wat voor de kinderen erg interessant is, er wordt een kinderrommelmarkt gehouden. Waar de jongste Vassenaren hun waren zullen aanprijzen en proberen te verkopen.

Kunstexposities

In de kerk zullen diverse exposities gepresenteerd verzorgd door een aantal regionale artistieke kunstenaars, zeer zeker de moeite waard om te bekijken.

PODIUMPROGRAMMA

Diverse zeer gevarieerde Muziek optredens gedurende de gehele middag in Vasse. De muziekvereniging fanfare St. Cecilia Vasse zal een optreden verzorgen. Verder zal het duo H & A weer een optreden verzorgen, na de succesvolle optredens van vorige jaren zullen zij ook deze middag weer een gevarieerd repertoire brengen van vrolijke luisterliedjes en gezellige schlagers en evergreens van toen. De zanggroep Sweet Surrender zal een optreden verzorgen met een gevarieerd zomers repertoire. Het shantykoor de Schuytenvaerders uit Tubbergen zal een paar keer het podium betreden met diverse leuke bekende luisterliedjes en gezellige meezingers. Kortom een overvol podium programma dat de gehele middag zal plaats vinden.

Muziek
Muziek

Tijd voor sport & spel

Er zijn verschillende sport en spel elementen tijdens de sfeermarkt, zo zal er een spectaculair Jeugd Panna Voetbaltoernooi georganiseerd worden. En natuurlijk is er een zeer gevarieerd aanbod van kraampjes en standhouders. Accent FM zal de gehele dag vanaf de sfeermarkt een uitzending verzorgen.

SFEERVOL TERRAS

Ook de inwendige mens wordt zeer zeker niet vergeten, er zal een rijkelijk aanbod aanwezig zijn waarbij zich verschillende bedrijven en verenigingen van in en om Vasse zullen presenteren. Er zal een gezellig sfeervol terras ingericht worden.

Plof neer op het terras!
Plof neer op het terras!

Kortom een zeer gevarieerd programma zondag 3 juli in Vasse, voor elk wat wils en volop vermaak voor jong en oud.

Voor info en verder informatie kijk op www.sfeermarktvasse.nl . Zomers Vasse, een leuke gelegenheid om gezellig te genieten in een dorpse sfeer, tijdens een fietstochtje en middagje uit voor Vassenaren, toeristen de vele dagjesmensen en vakantiegasten in en rondom Vasse.

Je bent van harte welkom in Vasse, de parel van Twente!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Corine deelt de leukste tips, highlights, hotspots en leukste verhalen van regio Tubbergen!

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Kunst & cultuur

  De Twentse Verlichte Carnavalsoptocht in Tubbergen

  Geschreven door Corine
 2. Winkelen

  Op bezoek bij de buren: de Weerselose Markt

  Geschreven door Corine
 3. Winkelen

  Op naar de Kringloop in Tubbergen!

  Geschreven door Corine
 4. Kids

  Restaurants met speeltuinen in Tubbergen en omgeving!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter