1. 0/11
  '

  Lekker uit!

  Tips voor de kerstvakantie!

  Geschreven door

  Corine

  Je hoort het alweer in de reclames en op de radio: It's the most wonderful time of the year! Nu de dagen korter worden is het tijd om alvast de leukste activiteiten in de decembermaand en kerstvakantietips met je te delen.

 2. 11/11

  11.

  Winterwonderland lichtjesroute

  In de kerstvakantie kan je van 26 tot en met 30 december van 16:00 tot 19:30 uur genieten van de winterwonderland lichtjesroute bij de Manderveense Aardbei! In zo'n 30 tot 40 minuten loop je een leuke route met onderweg overal lampjes, verlichte kabouters, huisjes met kerstdorpen en andere scène's. Op en top winters aangekleed en voor de kinderen een leuke attentie! Het terras is ook winters aangekleed met een verlichte speeltuin, vuurkorven en een wensenboom. Warm op met een lekkere warme wafel, chocolademelk of glühwein.

 3. 10/11

  10.

  Kerststal Hoeve Springendal

  In de knusse levende (!) kerststal bij Hoeve Springendal kijk je je ogen uit. Met de nieuwe kerstgroep en het landgoed dat volledig in kerstsferen is gehuld, kom je helemaal in de kerststemming. Schuif aan bij de openhaard en maak je bezoek compleet met een lekkere warme chocolademelk of een kopje snert in de Oude Graanschuur.

 4. 9/11

  9.

  Midwinterhoornwandeling Tubbergen - 28 dec

  Op 28 december staat er een hele leuke Midwinterhoornwandeling gepland! De start en finish is Café-Restaurant De Molenberg. Al wandelend geniet je van het schitterende essenlandschap van Reutum en Vasserheide. Voor iedereen is deze wandeling een mooie gelegenheid om even lekker uit te waaien en te genieten van deze prachtige omgeving en het aloude gebruik van de midwinterhoorns. Er kunnen routes van 6, 10 en 15 kilometer gelopen worden. Zowel bij start & finish als onderweg hoor je op gezette tijden de melancholische klanten van de Midwinterhoorns. Bekijk meer optredens van de Tubbergse Midwinterhoornblazers!

 5. 8/11

  8.

  Adventwandeling Manderveen

  Voor slechts 3 euro kan iedereen weer genieten van een prachtige wandeling door de natuur van Manderveen. Met deze adventswandeling in de ochtend (keuze uit 6 of 12 kilometer) begin je de ochtend lekker fris! Onderweg is er een pauzepunt bij leerboerderij Stayble. Bij de 3 euro is ook een consumptie inbegrepen. Starten kan tussen 08:00 en 10:00 uur.

 6. 7/11

  7.

  Winterevent Centrum Tubbergen

  Kom gezellig shoppen tijdens deze extra aangeklede koopzondag! Tijdens het winterevent hoor je midwinterhoornblazers, shop je de laatste kerstcadeaus en kom je helemaal in kerstsfeer.

 7. 6/11

  6.

  Winter Smokkeltocht

  Ga op pad met de trekpaarden van Hoeve Springendal! Nadat je je maag hebt gevuld met eigen gemaakte snert & roggebrood en hebt geluisterd naar de verhalen van Meester Ben over Landgoed Hoeve Springedal, vertrekt in het donker de open wagen met koetsier Hennie. Luister je mee naar de legenden en sagen van deze eeuwenoude streek?

 8. 5/11

  5.

  Kerstshow bij Heerdink

  Tuincentrum Heerdink in Geesteren heeft een prachtige kerstshow en heeft alles in huis voor een sfeervolle winter! Ze hebben op 13 november, 4 december en 11 december extra koopzondagen en kan jij als bezoeker de nieuwste trends voor dit kerstseizoen shoppen!

 9. 4/11

  4.

  Kerstmarkt Geesteren - 11 december

  Geesteren heeft één van de drukst bezochte kerstmarkten van Overijssel. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement kan elke bezoeker genieten van de vele proeverijen en diverse optredens. Op het kerkplein staat elk jaar een enorm grote kerstboom opgetuigd met een grote hoeveelheid lampjes. Wanneer? Op zondag 11 december van 12:00 tot 17:00 uur!

 10. 3/11

  3.

  Top 2000 Pubquiz

  Eind december neuriet iedereen mee met de Top 2000 van Nederland! Tijd om jouw muziekkennis eens te testen tijdens de Top 2000 Pubquiz Tubbergen. Wie weet er dit jaar de meeste anwoorden juist te beantwoorden en gaat er met de felbegeerde cup mee vandoor? Schrijf je snel in!

 11. 2/11

  2.

  Reutum in het licht

  Vanaf zaterdag 10 december t/m maandag 26 december staat Reutum in het teken van Reutum in het Licht. Reutum en buitengebied zijn prachtig versierd met duizenden lichtjes! De inwoners van Reutum maken veelal de sierverlichting zelf. Je kunt deze dagen elke dag vanaf 18.00 uur een door pijlen aangegeven route rijden. Echt de moeite waard om de lichtroute te rijden! Op zaterdag 10 december om 18:00 uur is de spectaculaire opening van Reutum in het Licht.

 12. 1/11

  1.

  Manderveense Aardbei

  Tijdens de kerstvakantie gaat de Manderveense Aardbei de route omtoveren tot een kerst en lichtjes paradijs. Dat belooft een mooi spektakel te worden, helemaal na het succes van de Sprookjes Kabouterroute van deze herfst! Afsluiten doe je natuurlijk met een lekkere verse wafel!

Corine

Corine deelt de leukste tips, highlights, hotspots en leukste verhalen van regio Tubbergen!

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Kids

  Restaurants met speeltuinen in Tubbergen en omgeving!

  Geschreven door Corine
 2. Natuur

  Picknicken in Twente

  Geschreven door Corine
 3. Winkelen

  Op bezoek bij de buren: de Weerselose Markt

  Geschreven door Corine
 4. Winkelen

  Op naar de Kringloop in Tubbergen!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter