Wichelroede wandel- en fietstochten

"De Wichelroede wandel- en fietstochten" worden georganiseerd door Johan Nijhuis, die in Tubbergen woont. Johan houdt zich al vele jaren bezig met aardstraling en alles wat daarmee van doen heeft. Hierover geeft hij ook lezingen.

Door de Wichelroede wandel- en fietstochten is hij veel in de natuur te vinden samen zijn deelnemers. Johan probeert hen te laten ervaren welke onzichtbare energetische krachten er in de natuur schuilen en hoe je ze kunt herkennen en opsporen onder andere met een wichelroede.

Daarnaast probeert hij tijdens deze tochten de deelnemers bewust te maken van de pracht die de natuur ons schenkt en laat hen contact maken met deze natuur.

Als gecertificeerd magnetiseur is er een praktijk aan huis, waarbij Johan probeert mensen te helpen bij diverse lichamelijke en psychische klachten. Veel lichamelijke ongemakken zijn vaak energetisch van oorsprong en door het in balans brengen of weghalen van die krachten, zijn veel klachten te verhelpen.

Het in balans brengen, gebeurt door het ontstoren (vrijmaken van straling en elektrosmog) van woningen, kantoren, scholen en dergelijke door geheel Nederland en een gedeelte van Duitsland. Ook het opsporen van wateraders (‘wellen’) in verband met de besproeiing van landbouwgronden of tuinen of voor het slaan van een waterput of waar water- gas- en/of elektriciteitsleidingen liggen, kan hij met de wichelroede aangeven.

Kijk op onderstaande weblink voor meer informatie.

Of bekijk de website www.wichelroedewandeltocht.nl

contactinformatie

voorzieningen

Type route
  • Recreatief fietsen
  • Wandelroute
Type
  • Natuur

Tip je vrienden

facebook twitter