Leuke uitjes met de kids!

Kindje

Ontdek de leukste activiteiten

We hebben volop tips voor een dagje uit met de kinderen in alle leeftijdscategorieën. Maar natuurlijk zijn er ook veel uitjes waar je kind iets kan leren of die heel goedkoop zijn. In dit gebied vind je heel veel leuke uitjes die je met kinderen kunt doen.

Hou je van avontuur? Ga dan eens kanovaren of vissen vangen. Gek op zwemmen? Neem dan een duik in het zwemwater of zwembad. Liever buiten spelen? Bezoek dan een van onze speeltuinen of ga eropuit in onze mooie natuurgebieden. Onze pientere salamander Sammy neemt je graag mee op ontdekkingstocht. Dat er genoeg te doen is, dat is zeker!

Ontdek de uitjes

De kinderschatkaart van noordoost-twente

Ballonnen

Op avontuur met sammy de Salamander!

Er is altijd wat te beleven in Noordoost-Twente. De pientere salamander Sammy wil graag samen met jou op ontdekkingstocht. Hou jij van avontuur? Ga dan eens met kanovaren of klimmen.

Of ben je vooral gek op geschiedenis? Bezoek dan één van de musea, met speciale activiteiten voor kinderen. Gek op zwemmen? Neem dan een duik in één van de zwemwateren of zwembaden van Noordoost-Twente.

Dat er genoeg te doen is, dat is zeker. Super leuk natuurlijk! Ga jij op ontdekkingstocht met Sammy? In Tubbergen kun je de kaart halen bij onze folder informatiepunten.

Tips & verhalen

 1. Kids

  Morskieft winnaar Bronzen award

  Geschreven door Corine
 2. Kids

  Maker Festival Twente @home editie - workshops voor kids!

  Geschreven door Marleen
 3. Kids

  Op stap met de kinderschatkaart Noordoost-Twente

  Geschreven door Marleen
 4. Kids

  10 tips voor kids bij goed & slecht weer, zo verveel je je nooit!

  Geschreven door Marleen