Bezoek de gezellige koopzondagen in Tubbergen

In Tubbergen vind je de leukste winkels. Van mooie mode tot fijne vers- en streekproducten! Pareltjes van winkels waar je wat anders vindt dan dertien-in-een-dozijn. 'Local heroes' met leuke boetieks, mooie (vers)speciaalzaken en vernieuwende interieurwinkels. En goed nieuws, want door het gehele jaar door organiseren de ondernemers vaak de leukste events waaronder koopzondagen. Middagen vol muziek, shoppen, eten, drinken en gezelligheid voor jong en oud. Op deze dagen zijn de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur en is er veel te beleven.

Gezellige koopzondagen in 2020

Ballonnen

Rode Loper Event

Op 19 april 2020 wordt het centrum van Tubbergen omgetoverd tot één grote catwalk. Tijdens deze middag showen ondernemers je de nieuwste trends en kleuren voor het voorjaar en de zomer op de rode loper. Alles zie je voorbij komen deze middag tijdens diverse modeshows! Natuurlijk kun je deze middag ook meteen de nieuwste trends zelf passen.

Naast de nieuwste voorjaarskleding, schoeisel, kapsels, brillen en make up zullen tevens de nieuwste trends voor de gedekte tafel en de nieuwste fietsen de revue passeren. Ook zal het lekkerste van de menukaart van Tubbergse bedrijven gepresenteerd worden. Daarbij kan ook geproefd worden.

Zomer Event

Op 14 juni 2020 staat het Zomer Event op de agenda. Een gezellige middag met een braderie, terrassen en live muziek op verschillende podia. Op deze dag kun je de nieuwste trends en collecties komen passen in een van de zaken van de winkeliers. Ook voor de kids zal er deze dag genoeg te beleven zijn. Op het speelplein kunnen ze lekker springen of andere spelletjes spelen. Tevens vind er het grootste Shantyfestival plaats waar zo’n 10 shantykoren mooie en herkenbare muziek brengen. Luister en zing mee met de belevenissen van de zeelui in prachtige Shanty’s.

Ontdek de leukste winkels & evenementen!