`t Vossenveen Albergen

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

’t Vossenveen Albergen is een centrum voor kunst, cultuur & ambacht en biedt een creatieve en inspiratievolle ruimte voor diverse bijeenkomsten en workshops.

Bij 't Vossenveen Albergen hebben ze geprobeerd een niet alledaags plaatje neer te zetten, waar mensen kunnen genieten. U kunt er genieten van de rust in het buitengebied van Albergen, wat natuurlijk al heel speciaal is in deze hectische tijd. De expositieruimte is een sfeervolle ruimte waar steeds wisselende exposities zorgen voor een inspirerende omgeving. De beeldentuin sluit naadloos aan bij de expositieruimte. In een oase van rust komen natuurliefhebbers aan hun trekken. Bij de vijvers in het bos en op het terras komen natuur kunst en design prima tot hun recht.

Verschillende mogelijkheden

Omdat men graag voldoet aan de individuele vraag van hun klanten, krijgt u op hun website een indruk van hun mogelijkheden. ’t Vossenveen is gelegen in een heerlijk wandel- en fietsgebied. Deze prachtige omgeving en het zeer inspirerende interieur van de galerie, geven een bijzondere tint aan elke zakelijke of creatieve bijeenkomst.

Maar u kunt ook voor diverse feesten en partijen terecht bij 't Vossenveen. Wij kunnen voor uw bijeenkomst, feest, receptie, huwelijk, personeelsfeest, vergadering of uw uitvaart of intieme condoleance vrijwel alles voor u organiseren.

KunstSpoor

In de wintermaanden organiseren wij naast het programma KunstSpoor elke maand Proef de Kunst. Op deze middag kunt u, na de voorstelling van KunstSpoor, genieten van heerlijke huisgemaakte gerechtjes. Deze culinaire invulling maakt een fantastische middag helemaal af.

Lidy & Alwin Bekhuis hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen op hun prachtige locatie!

Of bekijk de website www.vossenveen-albergen.nl

Openingstijden

1 mrt - 31 okt

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag 11:00 - 17:00
zaterdag 11:00 - 17:00
zondag 11:00 - 17:00

1 nov - 31 mrt

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag 11:00 - 17:00

Voor besloten bijeenkomsten en partijen gelden uitzonderingen op de sluitingstijden.


contactinformatie

voorzieningen

  • Multicultureel
Activiteiten
  • Creatief
  • Multicultureel
Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter