Versteeg Vlees voor een (h)eerlijk stukje vlees

Wij bieden vlees aan van gezonde, antibiotica vrije jonge zeugen. Voordeel van een gesloten varkensbedrijf is dat u precies weet waar uw vlees vandaan komt. Op die manier kunnen wij lekker vlees van hoogwaardige kwaliteit blijven garanderen. Kom langs in onze verkoop ruimte voor heerlijk vlees!

Wij hebben een gesloten varkensbedrijf, Dit houdt in dat wij onze varkens zelf fokken en laten opgroeien in Vasse tot ze slachtrijp zijn. Wij maken gebruik van een luxe vleesras; Piétrain Dit geeft zeer vleesrijke varkens met weinig spek. Door dat er geen varkens van een ander bedrijf komen hebben wij weinig tot geen ziektes in onze stal. Hierdoor is ons vlees antibiotica vrij. Wij slachten enkel jonge zeugen, dit om een berengeur/smaak te voorkomen. Door de nieuwe stal, Januari 2020 in gebruik te nemen kunnen wij nu alle varkens op 1 locatie laten opgroeien. Waardoor er minder stress is door transport. Wij maken gebruik van afleiding materiaal, speelballen, speelkettingen.

Enige jaren geleden zijn wij begonnen met huisslachten voor eigen gebruik. Door de mond op mond reclame en vragen van mensen om ons heen, zijn wij op zoek gegaan naar een slager die voor ons wou slachten en het vacuüm wil verpakken. Vanaf maart 2019 hebben wij onze winkel geopend. In onze winkel vind u allerlei producten. Deze producten zijn gevacumeerd, Gelabeld en ingevroren.

Goed varkensvlees voor een eerlijke prijs

Wij runnen zelfstandig een gesloten vleesvarkenbedrijf aan de Schouwdijk 20 in Vasse. Al jaren verkopen wij aan familie/vrienden/kennissen ons varkensvlees. Dit gebeurd tot op heden per half varken, dat wil zeggen rond de 45 kg. per keer. Door de toenemende vraag naar ‘kleinere porties’ hebben wij besloten om aan iedereen te kunnen verkopen. Door dit op te zetten, krijgt nu iedereen de mogelijkheid om vlees te kopen dat goed geproduceerd is tegen een eerlijke prijs.

Wat doen wij precies?

De biggen worden hier op het bedrijf geboren, Als ze 4 weken oud zijn, worden de biggen verplaats naar een andere afdeling waar ze meer speelruimte hebben en gaan ze van hun moeder. Hier worden ze opgelegd in ruime, verwarmde hokken met voldoende afleidingsmateriaal (speelgoed). In de weken hierna worden ze gevoerd en verzorgd totdat ze zwaar genoeg zijn om richting de slacht te gaan. Bij ons weet je precies waar het vlees vandaan komt.

Onze boerderij produceert op duurzame wijze, gezonde vleesproducten. Via onze eigen varkenshouderij zorgen wij al jarenlang voor kwalitatief hoogwaardige vleesvarkens. Wij verkopen alleen vlees van dieren die met passie en beleving worden grootgebracht. Dit gaat verder dan alleen het productieproces.

Door middel van het IKB-certificaat tonen wij aan dat we garant staan voor kwaliteit, herkomst en een duurzame productiemethode. Binnen deze IKB-certificering voldoen we aan de strenge eisen voor dieren, want uiteraard staat het welzijn van onze dieren voorop. Op die manier kunnen wij lekker vlees van hoogwaardige kwaliteit blijven garanderen.

Waarom (h)eerlijk vlees?

Wij zijn met ons eigen varkensvlees begonnen omdat wij ervan overtuigd zijn dat het mogelijk moet zijn om voor iedereen een lekker en eerlijk geproduceerd stukje varkensvlees te kunnen bieden voor een eerlijke prijs.

Wij bieden vlees aan van gezonde, antibiotica vrije jonge zeugen. Hierdoor heeft u geen last van berenlucht in het vlees. Voordeel van een gesloten varkensbedrijf is dat u precies weet waar uw vlees vandaan komt. De varkens worden door onze slager afgesneden. Daarna worden ze in stevige vacuüm zakken verpakt, gewogen en gelabeld. vervolgens zo snel mogelijk diepgevroren. Het grote voordeel van onze vacuüm verpakking is dat hierdoor de smaak in het vlees beter behouden blijft en het op deze manier de houdbaarheid ten goede komt.

Kom gezellig langs in onze verkoop ruimte, Heerlijk vlees voor een eerlijke prijs, Dat wil toch iedereen ?

Of bekijk de website www.facebook.com/unsupportedbrowser

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 18:00 - 20:00
vrijdag 09:00 - 12:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Geopend op afspraak. In het BBQ seizoen ook geopend op zaterdag. Houd de FB pagina in de gaten.


contactinformatie

voorzieningen

  • Natuur
Ligging
  • Landelijk gelegen

Tip je vrienden

facebook twitter