Groot Twentsch Maisdoolhof

Voor alle actieve levensgenieters die graag in de buitenlucht verblijven is het Groot Twentsch Maisdoolhof het meest complete uitje voor de hele familie. In het maïsdoolhof ga je op zoek naar de uitkijktoren in het midden van het doolhof. Onderweg kun je de opdrachten van de speurtocht maken, om bij de uitkomst van het mysterie te komen!

Verdwaal in ons mooie maisdoolhof!

Het Groot Twentsch Maïsdoolhof is uniek in de regio. Het is een doolhof dat is uitgezet op ongeveer vier hectare maïsveld, ruim vijf aaneengesloten voetbalvelden! De kronkelige paden leiden je door het maïsveld. Doordat je niet boven de maïsplanten uit kunt kijken verandert dit ‘normale’ maïsveld in een uitdagend avontuur voor jong en oud! Ga op zoek naar de grote uitkijktoren die in het midden van het maïsdoolhof staat. Heb je deze bereikt? Maak je dan klaar voor de terugweg, want dit is een andere route! Tijdens de zoektocht naar de uitkijktoren kan er ook een speurtocht worden gespeeld, die aansluit op het thema van het maïsdoolhof. Na de zoek- en speurtocht kun je lekker uitrusten op ons terras, waar je bij ons koffie, thee, fris, ijs of andere versnaperingen kunt kopen!

Kom bij ons plukken!

Voor alle mensen die genieten van een vers boeket bloemen in huis die zelf is geplukt, bieden wij ‘de Twentsche Bloemenpluktuin’! De Twentsche Bloemenpluktuin staat vol met prachtige snijbloemen in alle kleuren van de regenboog. In deze bloemenpluktuin kun je zelf een bos bloemen naar eigen wens en smaak samenstellen. De bloemenpluktuin bevindt zich naast het Groot Twentsch Maïsdoolhof en is ruim drieduizend vierkante meter groot. In deze oppervlakte zijn graspaden aangelegd, zodat je tussen de verschillende perken door kunt lopen. In de bloemenpluktuin staan tientallen verschillende soorten bloemen. De bloeiseizoenen van deze soorten wisselen elkaar af, zo ziet de bloementuin er iedere week anders uit!

Of bekijk de website groottwentschmaisdoolhof.nl/

Openingstijden

10 jul - 28 aug

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 18:00
zondag 09:30 - 18:00

25 aug - 15 okt

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag 10:00 - 18:00
zondag 10:00 - 18:00

Zie website.


contactinformatie

voorzieningen

Activiteiten
  • Actief

prijzen

€ 3,50 Entreeprijs

Tip je vrienden

facebook twitter