Beauty & Wellness

Het is tijd voor pure ontspanning! Op naar de Twentse wellness. Gewoon je goed voelen dus. Zen worden, laten masseren, genieten van vergezichten en even helemaal tot rust komen. Even lekker helemaal niks. Na een dagje wellness in Tubbergen en omgeving kom je weer opgeladen thuis!

Beauty & Wellness op z'n Twents

Alleen al van de groene en landelijke omgeving hier in Tubbergen en omgeving wordt je al rustig en zen. Wij staan er dan ook niet echt van te kijken dat de inwoners van Tubbergen zo'n beetje het meest zen zijn van Nederland. Wij ervaren hier niet zoveel stress. Dat komt natuurlijk door onze nuchtere kijk op het leven, al die natuur waarin we heerlijk kunnen wandelen & recreëren, maar ook omdat wij ons zelf échte verwenmomentjes gunnen. Of je nou één keer per maand een bezoek brengt aan een wellnessboerderij, af en toe jezelf een massage of gezichtsbehandeling gunt of dat we even lekker gaan stomen in de hooi-oven: we kunnen én doen het hier allemaal. Wij gunnen jou niets minder! Het is een traktatie voor jezelf en dus, per definitie, een goed idee.

Bierbad © Spaboerderij Nutter
Bierbad © Spaboerderij Nutter

Leuk voor iedereen

Is het hoog tijd voor quality time met jezelf? Boek dan gewoon een verwenmomentje voor jou alleen! Dompel je zelf onder in landelijke luxe en ontspanning. Neem de tijd voor innerlijke reflectie en zelfverwennerij, want eerlijk is eerlijk: dat verdien je gewoon! En heb je zo nu en dan nodig. Stap door de voordeur naar binnen en kom aan in een andere wereld. Vaak passend bij het boerenleven hebben de Twentse gastvrouwen & gastheren op maat gemaakte pakketten. Stap in een jacuzzi met uitzicht over de prachtige weilanden van Vasse, warm op in een hooioven (ja echt!) en geniet van een warm bierbad. Zomers plof je buiten neer op de ligbedjes en kan het zo maar zijn dat in het weiland verderop de koeien naar je lopen te staren. Op en top boerenleven dus. Met een frisse blik, hernieuwde energie en zo´n lekker loom gevoel stap je na een wellnessdag vervolgens weer de deur uit en kan je er weer vol tegenaan!

Met je lief

Zin in een romantisch spa uitje? Boek dan een arrangement met je lief! Ga allebei voor een lichaamspeeling in de klei-oven, een aantal sauna gangen of natuurlijk een ontspannende duo-massage. Daarna moet je natuurlijk niet vergeten te denken aan de innerlijke mens door lekker ### uiteten te gaan! Met zo'n loom gevoel is het trouwens ook heerlijk om gewoon in de buurt te overnachten. Gelukkig zijn er in Tubbergen en omgeving romantische overnachtingsadresjes in overvloed!

Wellness met vriendinnen

Een wellness dag blijft altijd een goed idee voor een vriendinnenuitje, zussenuitje of moeder-dochter uitje. Telefoons uit en tijd voor écht goede gesprekken. Gezellig samen ontstressen en de boel de boel laten. Met genoeg hydratie, gezichtsbehandelingen en een magnesium boost raak je niet alleen diep ontspannen, maar krijgen jullie ook weer een zachte huid en gaan veroudering tegen. En wie wil dat nou niet? Combineer het met een gezellige high tea of ga bijvoorbeeld eerst wandelen in ons buitengebied. Even helemaal niets meer moeten, maar gewoon lekker rusten en relaxden. Met een betere nachtrust, verlaagde bloeddruk, ontspannen spieren én een opgeruimd hoofd verlaat jij Twente weer. Beloofd!

.