Spa Boerderij

Spa Boerderij Nutter (dicht bij Ootmarsum) is een kleinschalige wellness in een unieke omgeving. Ervaar wat de natuur ons geeft!

Bij Spa Boerderij Nutter kan je heerlijk ontspannen met wat de natuur ons geeft. Je geniet van milde temperaturen en zowel zuiverende als voedende natuurlijke grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Privacy en rust staan bij hun op de eerste plaats. Gedurende het arrangement zul je steeds contact hebben met het mooie glooiende landschap buiten!

Unieke behandelingen bij Spa Boerderij

Kuren op het platteland

In de Spaboerderij zijn de elementen uit de eeuwenoude boerderij terug te vinden in de moderne inrichting. In 2008 openden ze de deuren van de Spaboerderij. Een fijne plek waar Twentse gastvrijheid, rust, natuur en lichaamsverzorging met authentieke producten samenkomen. Het concept spreekt zelfs zo erg aan, dat het de afgelopen jaren meerdere prijzen heeft gewonnen! Kies eens voor deze bijzondere manier van ontspannen en kom volledig tot rust.

Het doel is om eerst langzaam opwarmen (denk aan verschillende soorten 'ovens', ze bijvoorbeeld een kleioven, een broodoven, een kruidenoven en een hooioven!), vervolgens de huid zuiveren en als laatst de huid optimaal voeden. Tijdens je eigen intake gaan ze het arrangement persoonlijk op jou afstemmen.

Ontdek alle heerlijke arrangementen hier!

Of bekijk de website spaboerderij.nl/

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 18:00
zondag 09:30 - 18:00

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter