Kunstschool 't Alding

In het centrum van Tubbergen is "Kunstschool ’t Alding" gevestigd. Een inspirerende ontmoetingsplek waar kind en volwassene worden uitgedaagd om eigen creativiteit met textiel, verf, klei of papier te ontwikkelen.

Kunstschool 't Alding is een onmoetingsplek voor creatieve en educatieve activiteiten voor jong en oud! Naast een ruim aanbod in creativiteit is er ook aanbod in educatie. Kom eens langs en doe mee aan een workshop, cursus en sta versteld van je eigen creaties!

De mogelijkheden in ’t Alding zijn zeer divers

Je kunt samen met familie, vrienden, gezin, buren en/of collega’s diverse gelegenheden aangrijpen voor een creatief moment zoals een: vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest van (groot)ouders/kinderen, teamuitje, noaberuitje, vriend(inn)endag of bedrijfsuitje. Ook een regenachtige dag op jouw vakantieadres kan aanleiding zijn om ’t Alding te bezoeken. Maar ook zonder een bepaalde reden bent je met minimaal 5 personen van harte welkom.

Je hebt geen ervaring met beeldende materialen nodig. Je werkt onder professionele begeleiding van de docent. Je zult versteld staan van uw eigen creatie. In ’t Alding maak je jouw eigen collage, sieradendoosje, sieraad, schilderij of boetseerwerk.

Je kan kiezen uit workshops van 2 uur, een dagdeel van 3 uur of een dag arrangement van 6 uur inclusief materialen en versnaperingen. In overleg is een uitgebreide twentse lunch mogelijk. Data zijn in overleg. Nieuwsgierig? Bel dan met Ine en bespreek dan met haar de mogelijkheden!

Zie voor verdere informatie en opgave de website www.kunstschoolalding.nl Documentatie en goede materialen zijn aanwezig.

Of bekijk de website www.kunstschoolalding.nl

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag 09:00 - 17:00
donderdag 19:00 - 21:30
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag

Overige dagen in overleg!
Donderdagavond schilder avond voor volwassenen


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter