Reisbureau Kroeze

Bij Reisbureau Kroeze in Tubbergen bent u op het juiste adres voor al uw reizen. Hun motto is niet voor niets: "Elke Vakantie Genieten". De medewerkers staan garant voor uitstekende service en persoonlijk advies.

Zij hebben samen meer dan 125 jaar ervaring in huis en hebben alle bestemmingen zelf gezien. Reisbureau Kroeze is al 3 x uitgeroepen tot beste reisbureau van Holland International (TUI Nederland).

Op de website vindt u alle actuele reizen en aanbiedingen van diverse reisorganisaties. Alles met vertrek vanaf Nederlandse luchthavens. Hebt u nog niet helemaal gevonden wat u zocht? Neemt u dan even contact met hun op, zij kunnen u nog veel meer mogelijkheden bieden. Zij stellen graag aan de hand van uw wensen een passend voorstel samen. Zij nemen dan ruim de tijd voor u tijdens de afspraak welke zij maken in hun reisbureau. Of laat een medewerker bij u thuis komen. Kijk hiervoor op de site van Reisadvies aan Huis.

Special Events Groepsreizen en Incentives. Bent u op zoek naar een bijzondere groepsreis met uw wensen en doelstellingen als uitgangspunt en waarbij er gedacht is aan elk detail? Dan bent u bij Special Events Groepsreizen en Incentives zeker aan het juiste adres.

Special Events biedt, sinds 1995, bedrijven en instellingen de helpende hand bij het organiseren en uitvoeren van groepsreizen en incentives. Deze kunnen een thema hebben of een bepaald doel nastreven. Special Events is actief in heel Nederland en richt zich met name op groepen vanaf 20 tot 300 personen.

Elke reis is uniek! Maatwerk, creativiteit en totaalorganisatie zijn kenmerken van Special Events dienstverlening. Kwaliteit, klantgericht werken en service zijn daarbij zeer belangrijk. Zij organiseren en begeleiden uw groepsreis van A tot Z en nemen u het werk uit handen. Tijdens de reis en of het evenement kunt u zelf heerlijk genieten en meefeesten.

Daarnaast profiteert u van het uiterst professionele netwerk van toeleverende bedrijven in binnen- en buitenland. Samen met hun toeleveranciers zetten zij uw wensen en doelstellingen om in geslaagde activiteiten. Alles volgens afspraak en binnen het door u bepaalde budget. Dat geeft wel zo'n prettig gevoel!

Klik hier voor de website van Special Events.

Of bekijk de website www.d-reizen.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 21:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter