Slagerij Wim

Mijn ambachtelijke slagerij vind je in hartje Tubbergen. Samen met mijn chefslager Jan sta ik voor jarenlange ervaring in het slagersvak.

Mijn runderen en varkens koop ik zelf bij de Twentse boeren. Ik verwerk ze vervolgens tot heerlijke, specialistische producten die regelmatig door (inter)nationale vakjury’s met goud bekroond worden. Als zelfslachtende slager ken ik de weg binnen de agrarische sector.

Met onze vakkennis en frisse ideeën staan we garant voor service en kwaliteit. We bieden in ons assortiment een ruime keuze aan verschillende soorten ’10 minuten vlees’. Handig als je snel een kwalitatieve, goede en smaakvolle maaltijd op tafel wilt zetten.

In onze moderne worstenmakerij, achter de winkel wordt alléén rund- en varkensvlees afkomstig van Twentse boeren verwerkt. De echte vleesrassen, zoals Piemontese en Blonde d'aquitaine, koop ik zelf in en worden geslacht in een Twents abattoir .

Hapjes

Met onze hapjespannen, koude hapjes en elektrische maaltijdpannen zet u gemakkelijk en eenvoudig in een mum van tijd iets heerlijks op tafel. Ideaal als u wat te vieren heeft. Wij serveren de pannen helemaal compleet eigengemaakt en met volop variatie. Wilt u ook koude hapjes, een hapjespan of maaltijdpan? Bestel het dan 24 uur van te voren.

Feestje?

Feestje vieren of gewoon gezellig samen thuis genieten! Mogelijkheid voor diverse buffetten, gourmetschotels, BBQ en meer.

Nieuwsgierig? Kom langs, proef en overtuig jezelf! Bestellen kan via mail, Whatsapp, telefonisch of in de winkel. Ik geef echter de voorkeur aan persoonlijk contact om je optimaal te adviseren en je wensen zo smaakvol mogelijk te realiseren.

Of bekijk de website slagerijwim.nl/

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter