1. 0/9
  '

  Glansrijke verteller

  De leukste evenementen in Tubbergen in de maand Juni

  Geschreven door

  Corine

  De temperaturen stijgen en we gaan langzaamaan richting de zomervakantie! In de maand juni zijn er allemaal leuke dingen te doen in gemeente Tubbergen. Wij zetten een aantal tips alvast voor je op een rij:

 2. 9/9

  9.

  Noaberfest

  Het leukste festival tussen stad en ommeland: Noaberfest! Tijdens Noaberfest kunnen bezoekers genieten van meerdere optredens van ongeveer 30 minuten per optreden. Elk optreden vindt plaats op een bijzondere locatie in de gemeente Almelo of Tubbergen. Als bezoeker kan je tijdens Noaberfest kiezen uit 12 (!) verschillende routes om te volgen. Meer weten? Klik dan snel voor meer informatie!

 3. 8/9

  8.

  Geesterse Kermis

  In het eerste weekend van juni kan je in Geesteren genieten van de Geesterse kermis en bruisende feestavonden! Met optredens van Q5 live New Style en The Euros belooft het ook dit jaar weer spectaculair te worden. De entree voor de feestavonden is gratis!

 4. 7/9

  7.

  Zelfpluk Manderveense Aardbei

  Yes, de zelfpluk bij de Manderveense Aardbei is weer geopend vanaf woensdag 31 mei! Net zoals vorige jaren gaat dit weer op reservering via de website en vol=vol. Een bezoek aan de winkel, koffieschuur en het terras zijn zonder reservering mogelijk. Proef de smaak van Manderveen!

 5. 6/9

  6.

  Avondwandeling 7 juni

  Woensdagavond 7 juni organiseert Landschap Overijssel de avondwandeling ‘Wilde planten en bronnen’ in het Dal van de Mosbeek. Met een gids ga je mee op pad naar plekken waar bijzondere en vaak zeldzame planten groeien. Ook leer je meer over het bronnenlandschap van het Dal van de Mosbeek. Een leuke en vooral ook interessante wandeling. De wandeling start om 19.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur.

 6. 5/9

  5.

  CSI Twente

  In de zomer van 2023 komt de wereldtop der spring- en dressuurruiters weer naar Geesteren voor de 47e editie van CSI Twente. En het belooft wederom een bijzondere editie te worden, op het vernieuwde Equestrian Park Erve Maathuis! Kom jij kijken naar de wereldtop der spring- dressuurruiters?

 7. 4/9

  4.

  Festiball 2023!

  Het is weer tijd om je stamgenoten op te trommelen, de speren te slijpen en je teams weer samen te stellen, want Festiball is terug! Op 23, 24 en 25 juni wordt het centrumplein Tubbergen weer omgetoverd tot één grote zandbak waar beachvolleybal teams overdag strijden om de overwinning of de eer. ’s Avonds worden de velden omgetoverd tot een waar festivalterrein, met de vetste artiesten op de planning!

 8. 3/9

  3.

  Spelen in de rood geel speeltuin!

  Deze is speciaal voor de kinderen: nu het weer lekker weer is, is de Morskieft de ideale locatie voor een middagje vertier. Terwijl papa en/of mama lekker op het terras zitten, kunnen de kinderen zich urenlang vermaken met alle speeltoestellen buiten. Glijbanen, schommels, kabelbaan, je kan het allemaal zo gek niet bedenken.

 9. 2/9

  2.

  Koopzondag Tubbergse Zomer Event

  Het Tubbergse Zomer Event wordt weer georganiseerd op zondag 11 juni 2023. Bezoek meer dan 50 gezellige kraampjes die op het centrumplein staan. Of kom shoppen in de winkels die deze dag geopend zijn van 12.00 tot 17.00 uur! Ondertussen kan je luisteren naar de optredens tijdens het Shanty Festival. Gezelligheid gegarandeerd!

 10. 1/9

  1.

  Bierfestival ‘Heaven Meets Hell’

  Op 25 juni om 13:00 start dit gezellige bierfestival in Albergen. Op het terrein van Partycentrum Morshuis en Pakhuis Twente, komen sowieso 4 metalbands optreden. Ook hebben bierbrouwers uit verschillende landen hun deelname aan het unieke bier

  Informatie hierover wordt gedeeld op de Facebookpagina van het Pakhuis!

Corine

Corine deelt de leukste tips, highlights, hotspots en leukste verhalen van regio Tubbergen!

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Kids

  Restaurants met speeltuinen in Tubbergen en omgeving!

  Geschreven door Corine
 2. Natuur

  Picknicken in Twente

  Geschreven door Corine
 3. Winkelen

  Op bezoek bij de buren: de Weerselose Markt

  Geschreven door Corine
 4. Winkelen

  Op naar de Kringloop in Tubbergen!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter