1. 0/7
  '

  Seizoen tips

  De leukste tips om te doen voor de maand oktober

  Geschreven door

  Corine

  Wat is er allemaal te doen in Tubbergen en omstreken in oktober? Wij hebben hier een aantal tips voor je op een rij gezet! Geniet van de herfst in ons prachtige stukje Twente.

 2. 7/7

  7.

  Glasrijk 2023 27 sept - 1 okt

  Het had wat voeten in de aarde dit jaar, maar gelukkig: we kunnen gaan genieten van een glinsterende 27e editie van Glasrijk! Thema dit jaar? Glasmeesters uit Venetië! Ontdek alle glaskunstwerken, geniet van de glasblaasdemonstraties en nog veel meer.

 3. 6/7

  6.

  Oktubberfest 2023 - 14 okt

  Het dak (van de tent) gaat er weer vanaf tijdens de jubileum editie van Oktubberfest! Trek je dirndl en/of lederhosen maar uit de kast en geniet samen met jouw vrienden & familie van een ouderwets oktoberfest. Artiesten Dieter Koblenz, Falsch und Verrückt, Die Supertolle, Papa Lauda en Martijn Munster zetten de tent in vuur & vlam!

 4. 5/7

  5.

  Breng een bezoek aan de Pompoenerie Twente

  Ov-er-al waar je hier kijkt zie je pompoenen. Van mega grote exemplaren tot kleine kalebassen. Zet ze neer voor de sier, ga creatief aan de slag of eet ze lekker op (voedzaam!) volgens de recepten die ze gratis verspreiden. Gebruik de pompoenen bijvoorbeeld voor soepen, taarten, bakken of ovenschotels.

 5. 4/7

  4.

  Loop Esch Tubbergen - 15 oktober

  Tubbergen maakt zich op voor de tweede editie van Loop Esch Door! Tijdens dit gezellige hardloopevenement (en wandelen en G-loop!) loop je routes door het mooie centrum van Tubbergen en de Tubbergse Esch.

 6. 3/7

  3.

  Wijnen bij onze buren!

  Van 6 t/m 29 oktober wordt buurgemeente Ootmarsum alle weekenden omgetoverd tot een heuse wijnstad. De bezoekers kunnen in de Siepelstad een wijnrouteboekje, proefmuntjes en een wijnglas kopen! Er worden 9 verschillende Europese wijnhuizen gepresenteerd, er is live muziek en er worden diverse lezingen georganiseerd.

 7. 2/7

  2.

  'Herfst en Paddenstoelen in het Dal van de Mosbeek' - 14 okt

  De herfst is aangebroken! Ga zaterdag 14 oktober mee op stap met de gidsen van Landschap Overijssel in het Dal van de Mosbeek. Zij zijn echte kenners en laten je allerlei herfstverschijnselen zien tijdens de wandeling. Wat gebeurt er met de gevallen bladeren op de grond? Is het een goed notenjaar? De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur.

 8. 1/7

  1.

  Kermis - 26 okt t/m 29 okt

  Van 26 oktober tot en met 29 oktober vindt de kermis Tubbergen weer plaats met de leukste attracties, automaten en kramen. Kom jij ook een ritje maken? Of lekker genieten van oliebollen? Wees welkom in het centrum van Tubbergen!

Corine

Corine deelt de leukste tips, highlights, hotspots en leukste verhalen van regio Tubbergen!

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Kids

  Restaurants met speeltuinen in Tubbergen en omgeving!

  Geschreven door Corine
 2. Natuur

  Picknicken in Twente

  Geschreven door Corine
 3. Winkelen

  Op bezoek bij de buren: de Weerselose Markt

  Geschreven door Corine
 4. Winkelen

  Op naar de Kringloop in Tubbergen!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter