Ons boer'n erf

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Een zelfbedieningsboerderijwinkel die bestaat uit een melktap en een boerderijautomaat. Met daarin eigengemaakte zuivelproducten en nog veel meer!

Sinds halverwege december 2018 staat er aan de Almeloseweg in Harbrinkhoek een zwart huisje. Dat huisje is de boerderijwinkel van de familie Alberink, waar ze ambachtelijke zuivelproducten van eigen koeien, kaas, eieren en aardappelen verkopen.

Ambacht en versheid zijn niet de enige factoren die ‘Ons boer’n erf’ bijzonder maakt. Met de komst van een melktap kun je zelf direct verse melk ophalen. Het systeem werkt heel eenvoudig. Laat je verrassen door de smaak van echte melk. Je zult merken dat de smaak veel voller is! Je kunt de melk ook goed toepassen in de keuken, bijvoorbeeld met; pannenkoeken bakken, pudding koken en cappuccino maken. Deel je ervaring met ons!

Ook staat er een machine waar met verschillen producten uit kan halen. Via een touchscreen kan men aangeven wat ze willen, betalen met muntgeld of pin en dan gaat het juiste vakje open. De vakjes zijn gevuld met de ambachtelijke zuivelproducten van de familie Alberink, eieren en aardappels van buren uit de buurt en kaas.

Of bekijk de website www.facebook.com/onsboernerf/

Openingstijden

maandag 08:00 - 20:00
dinsdag 08:00 - 20:00
woensdag 08:00 - 20:00
donderdag 08:00 - 20:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 20:00
zondag 08:00 - 20:00

contactinformatie

 

Almeloseweg 110
7615 NB Harbrinkhoek

voorzieningen

Faciliteiten
  • Afhalen

Tip je vrienden

facebook twitter