Trouwen

Jaaaaa, het grote moment is daar! Jullie gaan trouwen in het prachtige Tubbergen, dé plek waar jullie liefdesverhaal een nieuw hoofdstuk begint. In onze mooie gemeente, in het pittoreske Twente, is van alles mogelijk. Van een Country Chic bruiloft tot een Boerenbruiloft en van heel exclusief & groots tot klein & knus. Ontdek de mogelijkheden!

Trouwen in Tubbergen en omgeving

Trouwen in Tubbergen

Laat ons je meenemen op een magische reis door onze sprookjesachtige gemeente, want in Tubbergen & dorpskernen hangen liefde en romantiek in de lucht! Stel je maar eens voor: een gezellig dorpje, omringd met groen en betoverende landschappen. Van charmante & grootste trouwlocaties met een gigantisch feest tot trouwen op het idyllische platteland, een mooie romantische wandeling met je liefste: het kan hier allemaal.

Trouwlocaties

Trouwen in Tubbergen en omgeving is een waar feestje! Op de verschillende locaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Een groots feest met 200 gasten is mogelijk, maar ook een kleine intieme buiten bruiloft of een landgoed behoort tot de mogelijkheden. Hoe ziet jouw droombruiloft er uit? En weet je waar je allemaal rekening mee moet houden? Mocht je voor een wettelijk huwelijk willen sluiten, kijk dan voor belangrijke zaken & kosten op de website van gemeente Tubbergen. Ceremonieel trouwen kan altijd waar je maar wil, met wie je maar wil en hoe laat je maar wil! Één ding is zeker als je gaat trouwen in Tubbergen. Bijna elk jaar scheiden hier de minste mensen namelijk, dus trouwen op onze vruchtbare & liefdevolle grond is sowieso een goed idee!

Trouwfoto's

En een fijne trouwlocatie is heel belangrijk, maar er is nog meer! Het schitterende Twentse landschap dient namelijk als het perfecte decor voor jullie bruiloftsfoto's. Denk aan uitgestrekte velden, pittoreske boerderijen en gezellige bruggetjes. Jullie bruidsfotograaf zal sowieso smullen van deze fotogenieke omgeving!

Overnachten na de bruiloft in Twente

Voor jezelf, maar ook voor je gasten zoek je natuurlijk een plek om te overnachten. Zo kan iedereen gewoon een borrel drinken, zonder dat je jezelf of anderen in gevaar brengt. Gelukkig zijn de mogelijkheden eindeloos als het op overnachten aankomt. Huur één van de grote groepsaccomodaties voor je bruiloftsgasten, terwijl je zelf samen knus met z'n tweeën een romantische B&B boekt. Of een andere bijzondere overnachtingslocatie! Zijn je gasten trouwens gek op kamperen? Boek dan bijvoorbeeld een compleet veld op één van de vele campings in Tubbergen en omgeving en geef ze naast een Twentse bruiloft ook gewoon een nachtje Twente cadeau!

Dus waar wachten jullie nog op? Laat de voorbereidingen beginnen en maak van jullie trouwdag een onvergetelijk avontuur in het betoverende Tubbergen. Laat de liefde stromen en de champagne vloeien, want dit wordt een dag om nooit te vergeten!