Actief

 1. Soccer Inside

  Soccer Inside

  Adres
  Newtonstraat 20, 7651AN Tubbergen

  Bij Soccer Inside "indoor play en fun" is het mogelijk om Speedsoccer of BumperZ te spelen. Tevens kan er men kinderfeestjes houden of feesten voor ouderen.

 2. Café Restaurant Fraans Marie

  Café Restaurant Fraans Marie

  Adres
  Zenderseweg 53, 7665 TK Albergen

  Café-Restaurant Fraans Marie is zowel binnen als buiten Albergen bekend om zijn veelzijdigheid; het is een begrip in Twente!

 3. Zwembad De Vlaskoel

  Zwembad De Vlaskoel

  Adres
  Sportlaan 4, 7651LD Tubbergen

  Zwembad De Vlaskoel is een overdekt recreatiebad met een 25-meter bad, een extra verwarmd instructiebad, lange glijbaan en veel meer!

 4. Nostalgisch Rijden.NL

  Nostalgisch Rijden.NL

  Adres
  Almelosestraat 59, 7631CD Ootmarsum

  Nostalgisch Rijden.NL is hèt leukste Uitje van Nederland! Beleef de nostalgie van toen! Het Dafje, De lelijke Eend, De Snoek, Het Kadetje, De Rolschaats, VW Bus!

 5. Groot Twentsch Maisdoolhof

  Groot Twentsch Maisdoolhof

  Adres
  Oldenzaalseweg 125, 7666LG Fleringen

  Het Groot Twentsch Maïsdoolhof is een doolhof, uitgezet op ongeveer 4 hectare maïs. Dit zijn wel 6 voetbalvelden aan elkaar!

 6. De Broekbeke forellen-visvijvers

  De Broekbeke forellen-visvijvers

  Adres
  Hardenbergerweg 145, 7678VR Geesteren

  Midden in het Twentse landschap ligt "De Broekbeke forellen-visvijvers". Temidden van een mooi aangelegd park liggen 5 visvijvers, een kantine en een overdekt terras met uitzicht op de vijvers.

 7. Paardenmelkerij Sand

  Paardenmelkerij Sand

  Adres
  Voshaarsweg 15, 7615 NG Harbrinkhoek

  In de landelijke omgeving van het Twentse plaatsje Harbrinkhoek verzorgen Johan en Annie Sand al vele jaren met liefde en toewijding hun Haflingers, een paardenras, dat van oorsprong stamt uit de Tiroler Alpen.

 8. Wild Bijzonder Vissen

  Wild Bijzonder Vissen

  Adres
  Hondenveldsweg 2, 7667PX Reutum

  Midden in de natuur, even buiten Reutum, ligt het prachtige viswater van WILD. Aan de voet van een stijlvol buitenhuis lonken vijf visvijvers uitdagend naar liefhebbers van vissen.

 9. Short Golf

  Short Golf

  Shortgolf Twente is golfen op een 9/18 holes golfbaan. De afstand van de afslag (tee) tot aan de vlag (green) kan variëren tussen de 30 en 90 meter. Shortgolf kan door iedereen gespeeld worden. Het is een leuke manier om de golfsport te leren kennen. Bij Shortgolf Twente kunt u na een korte instructie de baan op, om zelf het spel te beleven. Hiervoor heeft u geen ervaring nodig. Eigen materiaal meenemen hoeft niet, dit zit bij de prijs in!

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer