Kindermiddag ‘Oerklei’ Watermolen Frans

Wist je dat klei wel een paar miljoen jaar oud is? Ontdek het tijdens de kindermiddag ‘Oerklei’ op woensdag 14 juni bij Watermolen Frans. Kinderen mogen voor deze keer in de Mosbeek naar oerklei zoeken. Ze gaan lekker met de handen in de klei en leuke kleifiguren maken. De middag is leuk en leerzaam voor kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar. Meld je je van te voren wel even aan?

In de Mosbeek vind je veel klei. Lekker om met je handen in te wroeten en te spelen. Maar heb je klei wel eens goed van heel dichtbij bekeken? Wat zit er eigenlijk in en waarom plakt klei wel en zand niet? Tijdens de kindermiddag ontdek je alles over klei en wat je ermee kunt doen. Zelf mag je aan de slag om gekke kleifiguren te maken. Van ouders wordt verwacht dat ze bij de activiteit aanwezig blijven. Tip: trek laarzen aan en kleren die vies mogen worden.

Aanmelden Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

Kosten De bijdrage voor deze kinderactiviteit is € 3,-- per kind, dat is inclusief een bekertje drinken.

Ben je nog geen donateur? Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf €24,- per jaar. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Wanneer

Prijzen

  • € 3,00 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)

Locatie

Watermolen Frans

Adres
Oosteriksweg 26, 7663 TA Mander
Telefoon
0529401731
E-mail
Website
landschapoverijssel.nl/eropuit/twente/molen-frans

Tip je vrienden

facebook twitter