Agenda

Kunst kijken atellierroute

Aanvang
Locatie
Tubbergen, Tubbergen

Op zaterdag 18 en zondag 19 mei gaat voor de 8e keer de Kunst Kijken atelierroute van start in Tubbergen en omgeving. Dit jaar stellen maar liefst 18 kunstenaars hun atelier open voor het publiek.

Opening nieuwe seizoen Vossenveen Albergen

Aanvang
Locatie
`t Vossenveen Albergen, Albergen

Op zondag 19 mei is het weer zover. Dan vind de opening van kunstseizoen 2019 plaats. Het beloofd weer een mooie dag te worden, vol kunst en muziek! 't Vossenveen is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Kom ook een bezoekje brengen. De entree is gratis.

Opening expositie Kunstschool 't Alding

Aanvang
Locatie
't Alding, Tubbergen

Op 18 en 19 mei opent kunstschool 't Alding in Tubbergen haar expositie 'van Kroezeboom tot Levensboom'. Tijdens de atelieroute Kunst Kijken in Tubbergen is deze expositie te bewonderen tussen 11.00 en 17.00 uur. Gratis entree.

Bezoek het bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

Aanvang
Locatie
Infocentrum Ijs & Es, Mander

Ons bezoekerscentrum in dit prachtige stukje Twente is een prima uitvalsbasis voor wandelingen, fietstochten en andere activiteiten. Je bezoek meer dan waard! Het bezoekerscentrum bestaat uit meerdere gebouwen, waarin we je van harte welkom heten.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer