Adem en proef de Twentse sfeer en gezelligheid!

In de gemeente Tubbergen is het gehele jaar door van alles te zien en te doen. Pluk je eigen aardbeien of bosbessen, kom helemaal tot jezelf tijdens een wellness dag, knuffel een koe, vul je garderobe aan in de leukste winkeltjes. Ontdek de mooie natuur te voet of op de fiets en rust lekker uit op een boerenterras. Volg je nieuwsgierigheid en laat je meenemen door de glansrijke verhalen die Tubbergen rijk is.

Een dagje uit in onze gemeente!

Camera

Kom.Luister.Glinster

In de gemeente Tubbergen is van alles te doen, voor jong en oud. Alleen al vanwege de prachtige natuur is dit gebied het bezoeken waard! Adem en proef de Twentse sfeer en gezelligheid.

Stap op de fiets, mountainbike of paard, of kies ervoor om wandelend deze mooie omgeving te verkennen aan de hand van de leukste routes. Voor wie van cultuur houdt, is er van alles te beleven en ontdekken in de talrijke kleine dorpjes in de gemeente. Bezoek bijvoorbeeld eens een prachtig atelier, verken Vasse of het centrum van Tubbergen en pak daar een restaurantje mee, of kom lekker tot rust in een van onze wellness boerderijen. Wat dacht je ervan om je eigen aardbeien te plukken, een koe te knuffelen of samen met de kids de leukste speeltuinen te bezoeken. Maar neem vooral de tijd, want in Twente hebben we tijd zat! Je ziet het: in de gemeente Tubbergen valt van alles te beleven!

De leukste verhalen

 1. Kids

  Restaurants met speeltuinen in Tubbergen en omgeving!

  Geschreven door Corine
 2. Natuur

  Picknicken in Twente

  Geschreven door Corine
 3. Winkelen

  Op bezoek bij de buren: de Weerselose Markt

  Geschreven door Corine
 4. Winkelen

  Op naar de Kringloop in Tubbergen!

  Geschreven door Corine

Actief in de natuur

Verrekijker

Op pad met de boswachter

Tijdens een bezoek aan de gemeente Tubbergen mag een uitstapje naar een van onze mooie natuurgebieden natuurlijk niet ontbreken. Wist je al dat je binnen deze natuurgebieden ook verschillende actieve activiteiten kunt ondernemen?

Zo kun je op excursie met de boswachter, welke je meeneemt in de prachtige verhalen van de natuur en zijn er meerdere wandel- en fietsroutes beschikbaar. Daarnaast organiseert Landschap Overijssel regelmatig leuke kinderactiviteiten, maalzondagen bij watermolens of mooie wandelingen onder leiding van een gids.