Winkelen

Op naar de Kringloop in Tubbergen!

Geschreven door

Corine

Leestijd 3 minuten 1777 x bekeken

Het is betaalbaar, vaak vindt je er unieke vondsten én je bent hartstikke duurzaam bezig: winkelen bij de Kringloop! In Tubbergen hebben we geluk, want hier hebben we Kringloopbedrijf De Beurs.

Ontdek Unieke Schatten, Bespaar Geld en Red De Aarde!

Wees van harte welkom in de 1100 vierkante meter grote kringloop in Tubbergen! Aan de Marconistraat 2 kan je sinds april 2023 terecht in het nieuwe pand van Kringloopbedrijf de Beurs. Het is een schatkamer vol verrassingen! Vintage items, tweedehands (en soms zelf nieuwe) kleding en (retro) meubels. Er is genoeg te vinden! Het fijne van winkelen hier is natuurlijk dat je hergebruik omarmt, de planeet helpt maar ook nog eens flink wat geld kan besparen. Helemaal ideaal dus voor mensen met een kleine beurs!

Het nieuwe pand
Het nieuwe pand

De Jacht Op Verborgen Schatten

Het is soms net een schatzoektocht... kijken of er nog iets leuks te vinden is! Wat voor de één geen waarde meer heeft, kan voor de ander juist net goed van pas komen. Zo krijgt een item gewoon weer een tweede (of misschien zelfs wel een derde!) leven en dragen we met z'n allen bij aan een groenere planeet. Lekker duurzaam dus. Doordat het aanbod in de winkel zo snel wisselt, is het ook echt de moeite waard om elke week even langs te komen en rond te snuffelen tussen alle items!

Omgekeerd Bouwen Shop-in-Shop

Bij Kringloopbedrijf De Beurs is ook de duurzame shop-in-shop van Omgekeerd Bouwen gevestigd! Hier kun je tweedehands producten en bouwmaterialen, die afkomstig zijn van de sloop maar perfect zijn voor een tweede leven, vinden. De items zijn om te kopen, maar ook om bijvoorbeeld inspiratie op te doen wat je er allemaal mee kan. Met hun inzet én samenwerking met De Beurs laten ze zien dat nieuw inmiddels écht ouderwets is geworden! Dat is niet alleen omgekeerd bouwen, maar ook omgekeerd denken. Het is een leuke plek om inspiratie op te doen of om producten aan te schaffen die beschikbaar zijn!

Omgekeerd Bouwen
Omgekeerd Bouwen

We laten je graag zien hoe mooi tweedehands producten zijn en wat je er allemaal met onze tweedehands materialen kunt creëren... want nieuw is écht niet altijd beter!

Stel dat je duurzaam aan het bouwen of verbouwen bent, kan je goed terecht bij de shop-in-shop van Omgekeerd Bouwen. Tweedehands bouwmaterialen zoals isolatiemateriaal (verschillende diktes), hout (verschillende soorten, maten), vloertegels, elektronica (denk aan schakelmateriaal, contactdozen), sanitair (kranen, wastafels e.d.), sport (bijvoorbeeld tribunes!), deuren en brandveiligheid tref je er nagenoeg altijd wel aan. Zorgvuldig gedemonteerd en klaar voor de volgende ronde! Hoe duurzaam wil je het hebben?

Een ruim opgezette kringloopwinkel in Twente
Een ruim opgezette kringloopwinkel in Twente

Bezoek Ze Vandaag Nog!

Dus, waar wacht je nog op? Kom langs bij Kringloopbedrijf de Beurs en laat je verrassen door de leuke schatten die hier op jou wachten. Ga voor betaalbare stijl, unieke vondsten en draag bij aan een duurzamere wereld!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Corine deelt de leukste tips, highlights, hotspots en leukste verhalen van regio Tubbergen!

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Kids

  Restaurants met speeltuinen in Tubbergen en omgeving!

  Geschreven door Corine
 2. Natuur

  Picknicken in Twente

  Geschreven door Corine
 3. Winkelen

  Op bezoek bij de buren: de Weerselose Markt

  Geschreven door Corine
 4. Route-tips

  Bijzondere route: de Bronnenroute door Het Springendal

Tip je vrienden

facebook twitter