Kapshoeve

Op zoek naar rust, ruimte én reuring in een landelijke omgeving? Wil je een vakantiehuis in Twente dat anders is dan andere en waar je met je gezin of met de hele familie of vriendengroep kunt overnachten in Twente? Dan ben je op vakantiepark Kaps in Twente aan het juiste adres!

We hebben vijftien verschillende (groeps)accommodaties waar je kunt verblijven. Er zijn vakantiehuizen voor 4 tot maximaal 23 personen. Een aantal hiervan is ook geschikt voor mindervaliden. Huisdieren zijn bij een aantal accommodaties toegestaan. De vakantiehuizen bevinden zich op vakantiepark Kaps in Tubbergen (Overijssel). Naast een fijn onderkomen biedt Kaps verschillende voorzieningen voor een aangenaam verblijf.

De hoeves van vakantiepark Kaps vind je nergens. Ze zijn uniek, eigentijds en geven je het gevoel van een tweede (t)huis. Ideaal voor een weekendje weg, maar ook voor een langer verblijf. Iedere hoeve is anders. De vakantiehuizen hebben een traditionele Twentse bouwstijl en zijn van binnen voorzien van alle comfort en gemakken die je tegenwoordig mag verwachten.

De Twente Lodge - 10 personen

Gelegen op een uniek plekje op ons park met uitzicht over de visvijver en landerijen. Zodra je de deur van de lodge opent, bevind je je in een heerlijk licht, comfortabel huis met vier slaapkamers. Een mooie grote keuken van alle gemakken voorzien, een heerlijke grote eettafel. De grote schuifpuien geven toegang tot het gedeeltelijk overdekt terras.

Kapshoeve - 18 personen

Samen nieuwe herinneringen maken. Dat kan in onze Kapshoeve. De ruime en sfeervolle woning geeft je snel een aangenaam gevoel. De woonkamer is voorzien van meerdere banken waar je samen kunt ontspannen. Er is een ruime keuken waar je heerlijke maaltijden kunt bereiden om er vervolgens buiten op het eigen terras of binnen in de grote leefkeuken van te genieten. Kapshoeve beschikt over zeven slaapkamers.

Kapshoeve extra - 23 personen

De Kapshoeve is onze groepsaccommodatie met 10 slaapkamers. Deze biedt voldoende ruimte voor 23 personen om te verblijven (eten, drinken, vermaak). Om te zorgen dat ook iedereen een fijne eigen slaapplek heeft, huur je de naastgelegen bungalow erbij. Beide accommodaties zijn unieke, in Twentse stijl gebouwde huizen. Ze bieden sfeer, ruimte en zijn van alle gemakken voorzien.

Of bekijk de website kapshoeve.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Aangepaste badkamer
  • Hoog-laag bed aanwezig
Faciliteiten groepsaccommodatie
  • Catering mogelijk
  • Terras
  • Vaatwasser
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter