Kroezeboom in Tubbergen

Vakantiehuizen "Landgoed Baasdam"

Op het Landgoed Baasdam aan de Reutummerweg liggen drie vakantiehuizen voor recreatief verhuur. De huizen zijn volkomen vrij gelegen en allen apart bereikbaar vanaf de openbare weg.

Op het landgoed worden drie vakantiewoningen verhuurd:

  • het Vijverhuisje voor 4 personen
  • het Zomerhuisje voor 6 personen
  • Nieuwe Hoeve voor 10-12 personen

Deze drie vakantiewoningen zijn uniek in architectuur, interieur en hun verbinding met de omgeving. De grote gemeenschappelijke noemer is modern comfort, authentieke sfeer en veel privacy. Zij zijn vrij gelegen en allen apart bereikbaar vanaf de openbare weg.

Alle woningen zijn voorzien van WIFI, TV, dvd, radio/cd speler en een terras met tuinmeubels. Tevens hebben ze een open haard of houtkachel.

Naast genieten en tot rust komen in de woningen en op het landgoed is er veel te doen in de omgeving: wandelen en fietsen in de natuur, zwemmen, musea en gezellige dorpen, stadjes bezoeken.

Ook voor kinderen is er genoeg ruimte om buiten te kunnen spelen. Afgezien van de grote grasvelden rondom de vakantiehuizen is er ook speelgoed, schommels en een zandbak aanwezig.

In de zomer kan bij het boeken van het Vijverhuisje gebruik worden gemaakt van de zwemvijver. Het Vijverhuisje is in de winter gesloten en is van 1 april tot 1 november geopend.

Zomerhuisje Aan de rand van het bos met een weids uitzicht over de weilanden, staat dit karakteristieke zomerhuisje (gebouwd in 1941) op landgoed Baasdam. Het is sfeervol ingericht en een ideale locatie voor families en vrienden tot 6 personen die willen genieten van rust, ruimte en natuur. Voor kinderen is er binnen en buiten genoeg ruimte en er is speelgoed aanwezig. In alle seizoenen van het jaar kunt u hier verblijven.

Vijverhuisje Het Vijverhuisje op landgoed Baasdam ligt in het in 1939 aangelegde landschapspark van ruim een hectare (uw priv├ę stuk als u hier verblijft). In dit compacte huisje voor maximaal 4 personen zit u in de rust van de omringende bossen en heeft u een grote tuin tot uw beschikking. Het huisje gaat van november tot en met maart dicht omdat er slechts een (weliswaar goed verwarmende) houtkachel is.

Extra mogelijkheid: Wegens succes geprolongeerd: het huisje is dit jaar ook te huur met Kerstmis en Oud & Nieuw.

Nieuwe Hoeve Rust, ruimte en privacy, midden in de natuur van een Twents landgoed. De Nieuwe Hoeve is gelegen op een eeuwenoud boerenerf waarbij een beukenhaag de accommodatie scheidt van de rest van het erf met schuren die alleen voor opslag in gebruik zijn. Geschikt voor kleine groepen van 10 - 12 personen. Er is rondom het huis een groot grasveld dat doorloopt in een boomgaard. Geschikt voor (korte) vakanties met familie en vrienden, of anderzijds voor cursussen en kleine zakelijke meetings.

De Nieuwe Hoeve en het Zomerhuisje worden gedurende het gehele jaar verhuurd per week, weekend en midweek.

Of bekijk de website baasdam.nl/

Openingstijden

Gehele jaar geopend.


contactinformatie

 

Reutummerweg 39
7651KK Tubbergen

0546-621479

Tip je vrienden

facebook twitter